טיפול קוסמטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול קוסמטי
    לילך
    22/02/2009

שלום! אני בת 28 ואינני נוהגת לטפל בפניי בשום מוצר. בנערותי סבלתי מעור שמן עם פצעי בגרות בצורה לא קשה. בחודשים האחרונים אני סובלת מעור יבש מאוד בפנים. מאחר ואני מתחתנת בעוד חודש, פניתי לטיפול קוסמטי לפני 3 ימים, ויום לאחר הטיפול, כלומר ביומיים האחרונים פניי מתקלפות, כמו לאחר כווויות שמש, העור לא אדום אמנם, אבל עלי למרוח כל הזמן קרם על-מנת שהקילוף לא ייראה. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך, האם יש מקום לדאגה (כאמור החתונה בעוד חודש) והאם עליי לפנות לרופא עור? תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול קוסמטי

הוספת תגובה

• טיפול קוסמטי

אורית בן יהודה
    22/02/2009

היי)ברוכה הבאה לפורום וברכות על החתונה הקרבה.
    כנראה בטיפול הפנים נעשה שימוש בפילינגים שגירו את עורך, לא הייתי דואגת יותר מידי.
    אני ממליצה לך לגשת לבית מרקחת ולקנות משחה בשם "ויטה מורפן" למרוח אותה עד שכל היובש יחלוף ובנוסף להגן על עורל בקרם הגנה עם 30 SPF , גם בימים גשומים אלו.
    את קרם ההגנה מרחי מעל ה"ויטה מורפן" ביום ובלילה מרחי שכבה נדיבה מהויטה מורפן.
    אני מאמינה שהבעיה תפתר. לפנות לרופא עור רק עם לאחר הקילוף נשארת אדמומיות ניכרת היכולה לגרום לפפיגמנטציה (לא נראה לי שזה המקרה)
    את מוזמנת לפנות אלי בכל שאלה.

מקווה שהרגעתי, אורית בן יהודה אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו