טיפול קוסמטי - המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול קוסמטי - המשך
    לילך
    22/02/2009

תודה על התגובה המהירה והמרגיעה. בינתיים עד שקראתי את תשובתך יצרתי קשר עם הקוסמטיקאית והיא טענה שכך בד"כ קורה אחרי פילינג, ושעלי לעשות פעמיים השבוע פילינג עם מוצר שרכשתי אצלה (של חוה זיגבויים), ושכך התאים והקילוף יוסרו לגמרי ושזהו למעשה "חידוש העור". האם לדעתך בנוסף לעצתך עלי לבצע את הפילינג הביתי? כמו-כן מאחר וזהו ביקורי הראשון אצל קוסמטיקאית זו הייתי מעוניינת לדעת את חוות דעתך, האם תוצאת הטיפול מראה על כך שהקוסמטיקאית לא איבחנה כראוי את עורי ולא התאימה לו טיפול נכון, וכדאי לי לחפש קוסמטיקאית אחרת? (אגב, הפילינג שבו היא השתמשה לטיפול היה של הולילנד ולא זה שרכשתי לשימוש הביתי של חוה זיגבויים) תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול קוסמטי - המשך

הוספת תגובה

• טיפול קוסמטי המשך

אורית בן יהודה
    22/02/2009

היי:)
    אני שמחה שיצרת קשר עם הקוסמטיקאית, אך חבל שהיא לא הסבירה לך קודם את התהליך, דבר היוצר מתח מיותר, וחוסר אמון.
    אכן קילף של העור מחדשו ומרעננו והחתונה שלך בעוד כחודש, כך שיש זמן.
    לפני שאת מחפשת קוסמטיקאית אחרת ,כתבי לי איזה חומר של חווה זינגבויים רכשת ואוכל להדריכך הלאה.

אל דאגה, מרחי קרם הגנה בנתיים.
    מצפה לתשובתך.

לילה טוב אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו