מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקות אקנהמירית23/02/2009
שלום. אני בת 22 ויש לי כתמי אקנה בפנים והעור שלי נוטה לאדמומיות במיוחד בלחיים. בתקופה האחרונה בקושי ויש לי פצעים. הבנתי שפילינג יכול לטשטש מעט אך לא להעלים. האם לייזר יכול לעזור לגמרי או רק לטשטש? וראיתי שרשמת למישהי להשתמש ברטין a בבית. האם זה טוב למי שיש לו עור אדמומי? והאם זה נכון שפילינג אינו מתאים לעור שמן? ועוד דבר אחד אחרון: בעבר השתמשתי במשחה בשם: mederma שזה כמו "קלוקוט" לכתמים אבל זה גרם לרגישות והפנים נורא גירדו(יש לציין שזה היה בתקופת היריון), אז יכול להיות שלא כדאי לנסות על הפנים משחות כמו רטין וחומצות אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה
אורית בן יהודה23/02/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
צלקות (שקעים ומכתשים) , ניתן לטשטש בלבד, גם ע"י פילינג וגם ע"י לייזר, לייזר הוא עוד דרך לבצע פילינג!
רטין A לא מתאים למי שיש לה עור אדמומי , השימוש בו יחריף את האדמומיות.
פילינגים מיסויימים מתאימים במיוחד לעור שמן.
ישנו פילינג של חברת קראט המתאים במיוחד לאקנה , הפילינג עדין, נעשה כל שבוע במשך 4 שבועות עד לריפוי הפצעים, חשוב לנקז נקודות שחורות כיומיים לפני הפילינג.
לאחר ריפוי הפילינג לאותה חברה יש פילינג לפוסט אקנה העובד נהדר.
ניתן לשלב קרם "ברייט" של חברת ביופור ותכשירים רבים נוספים.
רצוי שתגשי לאבחון מסודר אצל קוסמטיקאית.
בהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הפילינגים שציינת מסייעים לטשטוש
מירית24/02/2009הכתמים? כי זה מה שיש לי, לא חורים בפנים. והאם לעור כמו שלי שסובל גם מאדמומיות אפשר להשתמש במי פנים המכילים אלכוהול ותכשירים המכילים חומצה סליצילית? אה ורשמתי לך על הקלוקוט, ראיתי שלא התייחסת לשאלה. תודה מראש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הפילנגים מסייעם לטשטוש
אורית בן יהודה24/02/2009היי:)
נכון, שכחתי להתייחס ל"קלוקוט", בכל מקרה קלוקוט מיועד לטיפול בצלקות טריות ולא לכתמים!
לגבי עור אדמומי ושימוש בתכשירים עם חומצה סליצילת, הכל תלוי בריכוז החומצה בחומר .
ובכלל, כדי לאמר לך בודאות מה מתאים לך עליך להגשת ליעוץ אצל קוסמטיקאית מנוסה.
הפילינגים שציינתי אכן עוזרים לטשטוש הכתמים ועם חומרים נלווים , הדרכה נכנה והתמדה
והכי חשוב שימוש במסנן קרינה גבוהה המתאים לעור שמן,ניתן גם להעלים כתמים כתוצאה מאקנה.
מקווה שעזרתי, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)