מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שער בחזה אצל נשיםלילך23/02/2009
שלום,, אני בת 19 וחצי ויש לי בעיה של שיער בחזה. בין השדיים זה מעט שיער כהה אבל עדין ואילו מסביב לפיטמות זה שיער ככה יותר ודי גס. זה מאוד מאוד מפריע לי ורציתי לשאול איך אפשר לטפל בכך ביעילות הגבוהה ביותר. 1. אין בידי כרגע את היכולת הכלכלית לממן טיפול בליזר. מהם העלויות של טיפול במחט חשמלית (אני יודעת שהדבר משנה ממקום למקום מאוד אולם היתי רוצה לקבל סדר גודל)והאם זה יהיה יעיל באזור זה של הגוף? האם זה כרוך בסיכון מסויים? האם יש שעווה שאפשר להשתמש איתה באזור, למרות שהעור שם עדין? 2. האם טיפול במחט חשמלית הוא חד פעמי או שמדובר בכמה טיפולים למרות שהמקום קטן ואין הרבה שיער? האם ייתכן מצב שגם אחרי כמה טיפולים עדיין שיעורות חוזרות? בתודה, לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער בחזה אצל נשים
אורית בן יהודה23/02/2009היי:) ברוכה הבאה לפורום.
טיפול הסרת שיער באזור זה אינו כרוך בסיכון בידיים מיומנות.
טיפול באפילציה הוא לא חד פעמי אלה דורש השקעה, לכן אני מציעה לך בשלב זה להסיר את השיער המיותר בשעוות שרף, יש להן יכולת דילול מסויימת בטיפול ממושך והעלות לא גבוהה
יום טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על עזרתך! שאלה נוספת בנושא
לילך24/02/2009האם שעוות שרף ניתנת לרכישה בחנויות או שעלי ללכת לקוסמטיקאית כדי להשתמש בה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רב ושאלה נוספת
אורית בן יהודה24/02/2009היי:)
שעוות שרף עד כמה שאני יודעת נמכרות רק לקוסמטיקאיות ומסיבה טובה, שימוש לא נכון בידיים
לא מקצועיות עלול לגרום לתופעות לוואי.
בקיצור עלייך ללכת לקוסמטיקאית שיודעת לעבוד עם שעוות אלו ורוב הקוסמטיקאיות כיום משתמשות בשעוות שרף.
בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)