שער בחזה אצל נשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שער בחזה אצל נשים
    לילך
    23/02/2009

שלום,, אני בת 19 וחצי ויש לי בעיה של שיער בחזה. בין השדיים זה מעט שיער כהה אבל עדין ואילו מסביב לפיטמות זה שיער ככה יותר ודי גס. זה מאוד מאוד מפריע לי ורציתי לשאול איך אפשר לטפל בכך ביעילות הגבוהה ביותר. 1. אין בידי כרגע את היכולת הכלכלית לממן טיפול בליזר. מהם העלויות של טיפול במחט חשמלית (אני יודעת שהדבר משנה ממקום למקום מאוד אולם היתי רוצה לקבל סדר גודל)והאם זה יהיה יעיל באזור זה של הגוף? האם זה כרוך בסיכון מסויים? האם יש שעווה שאפשר להשתמש איתה באזור, למרות שהעור שם עדין? 2. האם טיפול במחט חשמלית הוא חד פעמי או שמדובר בכמה טיפולים למרות שהמקום קטן ואין הרבה שיער? האם ייתכן מצב שגם אחרי כמה טיפולים עדיין שיעורות חוזרות? בתודה, לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שער בחזה אצל נשים

הוספת תגובה

• שיער בחזה אצל נשים

אורית בן יהודה
    23/02/2009

היי:) ברוכה הבאה לפורום.

טיפול הסרת שיער באזור זה אינו כרוך בסיכון בידיים מיומנות.
    טיפול באפילציה הוא לא חד פעמי אלה דורש השקעה, לכן אני מציעה לך בשלב זה להסיר את השיער המיותר בשעוות שרף, יש להן יכולת דילול מסויימת בטיפול ממושך והעלות לא גבוהה

יום טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על עזרתך! שאלה נוספת בנושא

לילך
    24/02/2009

האם שעוות שרף ניתנת לרכישה בחנויות או שעלי ללכת לקוסמטיקאית כדי להשתמש בה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רב ושאלה נוספת

אורית בן יהודה
    24/02/2009

היי:)

שעוות שרף עד כמה שאני יודעת נמכרות רק לקוסמטיקאיות ומסיבה טובה, שימוש לא נכון בידיים
    לא מקצועיות עלול לגרום לתופעות לוואי.
    בקיצור עלייך ללכת לקוסמטיקאית שיודעת לעבוד עם שעוות אלו ורוב הקוסמטיקאיות כיום משתמשות בשעוות שרף.

בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו