מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעיםאיה25/02/2009
היי אורית יש לי עור שמן אם נטייה לפצעים מוגלתיים וכתמים אדומים מצבי לא חמור אך מציק לי אני משתמשת בסבון פנים של הרבלייף לעור שמן פעמיים ביום אני רוצה המלצה למסיכה שתעזור לנקות טוב את העור ולרפא את הפצעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
אורית בן יהודה25/02/2009היי)ברוכה הבאה לפורום.
הרבלייף למיטב ידיעתי, זו חברה שרוב מוצרייה הן להרזייה וניקוי רעלים, אני לא מכירה את הסבון שלהם.
אני ממליצה לך לעבור לסבון על בסיס חומצות אלפא וביתא הידרוקסיות+ שמן עץ התה, החומרים האלו עושים עבודה נהדרת על עור שמן ואקנתי. את צריכה להבין ראשית את מנגנון היווצרות הפצעים כדי להפנים את עצותיי.
ראשית עורך מייצר קומדונים (נקודות שחורות), עור קרני עודף מצטבר על הקומודונים וסותם את הנקבובית, השלב הבא היא הצטברות חיידק האקנה ומכאן להיווצרות פצע הדרך קצרה..
הסבון שהמלצתיי לך עליו, מכיל שתי סוגי חומצות בריכוז שלא גורם גירוי ועושה עבודה קרטוליטית(ממיסה/מקלפת) זאת אומרת שלא נגרמת סתימה של הנקבוביות ובניהם הנקבוביות עם הנקודות השחורות, בנוסף מכיל שמן עץ התה שעושה עבודה אנטיבקטריילית (נוגד דלקות) .הסבון של חברת ביופור לא יקר וניתן להשיגו אצל קוסמטיקאיות- מומלץ מאוד.
כמובן שיש חומרים נוספים לאקנה את יכולה לדפדף בפורום ולקרוא.
לגבי מסיכה יש מסיכה נהדרת של ד"ר קרבלניק לאקנה - ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות.
מקווה שעזרתי, את מוזמנת להתיעעץ בכל שאלה שעולה.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)