מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילינגחלי28/02/2009
אורית שלום רב, ורב תודה לתגובתך. ובכן, אני גרה בב"ש , אני מאוד יודה לך באם תתני פרטים של קוסמטיקאית שאפשר להאמין ולסמוך עליה, בלי לגרוף כספים להמשך פניתי אליך בנושא הפלינג בפעם הראשונה שעשיתי הרגשתי צריבה בהתחלה אודם בפנים לאחר יומיים התחלתי להתקלף, בפעמים האחרות צרב , אודם אבל לא התקלפתי. אציין שבפעם הראשונה נתנה לי קרם לזרוז הקילוף משהו כמו 10 מ"ל ושזה לא כלול במסגרת הסכום ששולם 2700 ש"ח, בפעם לאחר מכן שאלתי האם אני לא אמורה למרוח קרם, ואז נענתי שכן, אבל אני צריכה לרכוש. אבל תבואי מחר אני אתן לך. , אני מרגישה כמו מחווה שעשו לי. מה כן, קיבלתי קרם הגנה בלבד במסגרת טיפול הפלינג. לנושא אחר. אני צריכה היום קרם עניים וקרם הזנה - לחות , האם תוכלי להמליץ לי על החברה מסויימת שאני ארכוש מסופר פארם אין לי היום אפשרות כלכלית להגיע לקןסמטיקאית להשאיר סכומים מכובדים אם המוצרים הנמכרים בסופר פארם יכולים לעשות את אותו עבודה כמו למשל לוריאל, ROC JADE דר' עור ואחר ...הרי לפעמים משלמים עבור ה"שם" ושאלה נוספת: לניקוי פנים מה טוב יותר בהתחשב בגילי, ג'ל לניקוי או חלב + מי פנים אודה לכל תשובה וכיוון שאקבל ממך. חלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
אורית בן יהודה28/02/2009היי:)
אני לא מומחית במוצרי סופר פראם ואין צורך להשאיר סכומי עתק אצל קוסמטיקאית ברכישת מוצרים . ישנם מוצרים אצל קוסמטיקאיות שוים לכל כיס ומקצועיים יותר!
לניקוי פנים אני ממליצה לך על סבון המכיל חומצות ביתא ואלפא הידרוקסיות,מחליף שימוש בחלב ומי פנים, יש כזה לחברת ביופור
הסבון עושה עבודה נפלאה , כולל פילינג קל ואינו מגרה את העור - מחיר סביר לכמות - להשיג אצל קוסמטיקאית .
כתבי לי מייל בשביל המלצה על קוסמטיקאית אמינה באזורך.
כתובת המייל נמצאת בחתימה האישית , תחת כל תשובה שלי.
בברכת שבת שלום.
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)