אור כחול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אור כחול
    שיר
    01/03/2009

אני רוצה להבין משהו יש לי עור שמןאם נטייה לפצעים מוגלתיים קטנים וחלקם גדולים אולי 10 עד 12 פצעים בכול הפנים וכתמים אדומים כול פצע שעובר משאיר כתם אדום בזבזתי אלפי שקלים אני לא מגזימה רופא העור שלי המליץ על רוקוטן לא הסכמתי כי מצבי לא חמור ואני לא מעוניינת שיצאו עוד פצעים אלה רוצה לשפר את מה שיש הוא המליץ לי על טיפול באור כחול התחננתי אליו ושאלתי אותו שזה בטוח לא יוציא לי עוד פצעים ואמר שכן כי אם זה יוציא פצעים אני מעדיפה רוקוטן ולא את זה שהמחיר בי 150 שח ל 6000 שח שעולה אור כחול אני יעדיף את הזול 6000 שח הלך סתם עשיתי 13 טיפולים גם אור כחול וגם אינפרא אדומה ויצאו מלא מלא פצעים עד שפרשתי באמצע והלך סתם הכסף למה זה זה אמור לרפא את הפצעים שיש לא להוציא יותר אני מתוסכלת המצב שלי לא חמור למה לא ניתן לטפל בו כבר זה רק 10 פצעים הבעיה העיקרית זה הכתמים עוד משהו המליצו לי על תדר שעושה קוסמטיקאית לחטא את הפצעים מה זה בדיוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אור כחול

הוספת תגובה

• אור כחול

אורית בן יהודה
    01/03/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.

הטיפול באור כחול פוגע בפורפירינים , אלו הם חומרים המופרשים ע"י חיידק האקנה
    כשהפורפירינים מושמדים , מושמד חיידק האקנה הגורם לפצעים.
    אך חשוב לדעת שטיפול באור כחול צריך להיות משולב בטיפולי פילינג העושים השלה של העור ובנוסף
    חומרים מותאימים לשימוש ביתי, וכמובן יש צורך לנקז את הנקודות השחורות בטיפול פנים רגיל במהלך הטיפול , דבר המונע התפרצות בתחילת הטיפול ובמהלכו ,רצוי לשלב טיפול ע" קרח יבש במהלך הטיפול שגם עושה מיקרו פילינג .
    בטיפול באקנה ע"י אור כחול לא נעשה סתם כך יש צורך לטפל אצל קוסמטיקאית המבינה את תהליך היווצרות הפצעים והתאמת הטיפול ספציפית לכל מטופל, בנוסף יש למדוד כל הזמן את מרחק הנגעים מהמנורה המפיצה את האור הכחול, יש מדיד מסויים לזה והדבר מאוד חשוב מאחר ואורך הגל של האור הכחול הוא כ420 ננומטר, מיקום לא נכון של הפנים הנגועות פוגע בהצלחת הטיפול באור כחול צריך להיות בשיקול דעת , יחד עם בירור הורמונאלי בעם הקוסמטיקאית רואה צורך בכך. כל הדברים הנ"ל מביאים להצלחות יפות בטיפול.
    לגבי התדר ששאלת עליו המכשיר נקרא תדר גבוה , אך כיום יש טיפולים הרבה יותר טובים ממנו.
    חשוב שתדעי מהטיפול באקנה צריך להיות משולב עם הדברים ה"נל, גם עם תבחרי לעבור טיפול בתדר גבוהה.
    המחיר שילמת על הטיפול באור כחול הוא מאוד גבוה, המחיר של כל הטיפולים הנ"ל לא מגיע למחצית הסכום אותו שילמת.
    על תכתבי בשום פנים ואופן על גבי הפורום איכן עשית את הטיפולים.
    אך מעניין אותי לדעת העם הטיפולים נעשו ע"י מכשיר ICLER ממערכות קיור לייט או ע"י מכשיר IPL שיש לו ידית לאור כחול? באיזה מרוחים עשית את הטיפול והעם בנוסף נעשו טיפולים משולבים כמו שכתבתי להצלחת הטיפול? העם טיפלת בעקביות בחומרים פעילים בבית ובאיזה?

אשמח לתשובתך.
    אשמח לתת לך את חוות דעתי לגבי טיפולים שאת מעוניינת לבצע בעתיד.
    בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו