מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אור כחולשיר01/03/2009
היי אורית עשיתי את הטיפולים בערך 3 פעמים בשבוע כול פעם זמן אחר חצי שעה 40 דקות וגם שעה לפעמים המצב ממש החמיר יצאו המון מוגלות שילמתי 6000 שח בשביל כלום אותו רופא לא אציין את שמו מאוד מאוד מוכר כאחד מרופאי העור הטובים בארץ אני הייתי ממש ברורה איתו אם הייתי יודעת שזה יוציא פצעים הייתי לוקחת רואוקוטן היה שילוב בין אינפרא אדומה לאור כחול ומשחה מייבשת שנתן לבית המליצו לי על טיפול בחשמל שמרפא את הפצעים אחת לשבוע מה זה בדיוק כי יש איזה 2 מוגלות עקשניות שלא עוברות תוכלי להמליץ לי על מייבש פצעים ? ואיך ההבהרה של קארט ניסית אותה? כי המייבש פצעים שלהם לא עזר אזכיר שאני כרגע משתמשת רק בסבון רימונים ואקספולושיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור כחול
אורית בן יהודה01/03/2009היי:)פעם הבאה אשמח לשרשור נכון, ז"א להכנס לתשובתי ולהקיש הוסף תגובה.
ראשית, אין צורךלטפל באור כחול יותר בפעמיים בשבוע , כמו שאמרתי ניקוז הנקודות השחורות חשוב!!
לכן, רצוי לעשות טיפול זה אצל קוסמטיקאית.
עניין החמרת הפצעים בטיפול ע"י אור כחול ידוע ומוכר, הדבר קורא גם בשימוש ברואקטן וגם בטיפול הורמונאלי .אקנה היא מחלת עור ובהרבה מחלות קודם יש החמרה ואח"כ בא השיפור, לכן חשוב לבצע את כל התהליכים שרשמתי בתשובתי הקודמת, כולל שימוש בחומרים קרטוליטים(ממיסים/מקלפים).
לגבי הפצעים המוגלתיים, ניתן ליבש ע"י פילינג של קארט המיועד לריפוי אקנה ACTIV PEELING, גשי לקוסמטיקאית שקנית ממנה את מוצרי קארט, ניתן ליבש איתו בצורה נקודתית בלבד או לעשות על כל שטח הפנים השיפור מהיר .(הטיפול נעשה ע"י הקוסמטיקאית)
לגבי ההבהרה של קארט, כתבי לי לאיזה חומר את מתכוונת?
מצפה לתשובתך.
בברכת יום טוב , אורית בן יהודה אורמדיקס
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארט
שיר01/03/2009זה קופסא קטנה 20 מייל מדבקה סגולה עם לוגו ירוק רשום הקרם מכיל את אנזים הפפאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארט
אורית בן יהודה01/03/2009היי:)
אני מכירה למיטב ידעתי החומר לא מיועד להבהרה אלה לריפוי פצעים.
אני ממליצה לך לשלב יחד עם הטיפול מי פנים לכתמים של NBC -חביבה רבקין, הוא עושה נפלאות לעור שמן עם פיגמנטציה ואת יכולה בהחלט לשלב עם המוצרים של קארט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים
שיר01/03/2009היי אורית רציתי לאול המליצו לי על המייבש פצעים של gigi והמסיכה שלו את מכירה את המוצרים האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים
אורית בן יהודה01/03/2009הייי:)
אני אישית לא עובדת עם המוצרים של ג'יגי, לכן לא אוכל לתת לך המלצה בשל כך.
השימוש במי הפנים של חביבה רבקין כפי שהמלצתי בתשובה הקודמת , יחסוך לך מייבש פצעים.
יש להשתמש בתכשיר כ 4 פעמים ביום מנסיון, לא תזדקקי למייבש פצעים ובנוסף העור יתבהר.
בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארט
שיר02/03/2009קודם כול המון תודה על התשובות הטובות והמהירות
אם אני יקנה את המי פנים של חביבה ריבקין להמשיך להשתמש באקספול לושיין?
היכן אני רוכשת את המוצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיר02/03/2009אורית ראיתי באינטרנט שיש ערכה לטיפול באקנה של חביבה ריבקין האם כדאי לרכוש אותה ? הסבון מייבש פצעים והמי פנים על מה אני צריכה לשים דגש שלו יביאו לי מי פנים רגילים עם איזה סבו את רואה יותר תוצאות רימונים או שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורית בן יהודה02/03/2009היי:)
יש לי נסיון של לפחות 15 שנה עם המוצרים של חביבה רבקין, לא ראיתי אותך, אך כבר כתבת ששקלת טיפול ברואקוטן, עברת טיפול באור כחול ולפי מה שהבנתי נשארו מעט פצעים וסימנים.
לכן אני בהחלט ממליצה על החומרים של חביבה רבקין, הסבון , מי פנים רצוי שיהיו מי פנים לעור פגום עם כתמים , יש לה גם מי פנים לפצעים החומר יותר פעיל ,אך הוא אינו מבהיר ומטפל בפוסט אקנה(כתמים וסימנים) ואת יכולה להוסיף גם את מייבש הפצעים.
לגבי מוצרי קארט, את יכולה פעם או פעמיים בשבוע להשתמש בקארט לחילופין, מנסין הדבר יכול רק להועיל.
אני אישית מעדיפה במקרה של אקנה לשימוש בייתי את המוצרים שלה, חשוב להשתמש לפי ההוראות.
סבון פעמיים ביום על עור יבש להשאיר כ2 דקות לסבן ולשטוף.
במי הפנים לעור פגום (צבע חום) יש להשתמש כ4 פעמים ביום על כל הפנים - התוצאות יפות.
שימי לב השימוש יכול לגרום לקילוף קל של העור, לא להבהל הדבר גורם לחידוש העור.
שימי לב שאת קונה את המוצרים למי הפנים שהמלצתי לך בעם את מעוניינת בהבהרה בנוסף.
את המוצרים ניתן לרכוש גם אצל קוסמטיקאיות בכל רחבי הארץ לא רק כערכה - את יכולה להתקשר
למרכז שיווק לקוסמטיקאיות באזורך, הם לא ימכרו לך את המוצרים אך יוכלו להפנות אותך לקוסמטיקאית שעובדת עם חביבה ריבקין- המון בהצלחה , עדכני אותי.
חשוב להדגיש שימוש במסנן קרינה לעור בעייתי.
יום טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחביבה ריבקין
שיר02/03/2009קצת סדר בבאלגן לרכוש סבון את המי פנים הטיפוליים החומים את מתכוונת זה שבעצם עוזר לכתמים? גם את המייבש פצעים ? והזכרת עוד סוג של מי פנים שמייבש את הפצעים? מה לגבי איזה מסיכה טובה ? וקרם לחות להזכיר בחיים לא השתמשתי בקרם לחות כמו כן עורי שמן אם מעפ פצעים מוגלתיים וכתמים אדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחביבה רבקין
סדר בבלגן:
1.סבון לאקנה-מריחה על עור הפנים להמתין כ2 דקות להקציף ולשטוף-שימוש פעמיים ביום.
2.מי פנים לפצעים סוג1- מיועד לאקנה קשה מספר פעמים ביום.
3.מי פנים לעור פגום סוג 2-מיועד לעור עם מעט נגעים כתמים וסימנים שימוש כ4 פעמים ביום.
4.מייבש פצעים.
בקיצור אני ממליצה לך על סבון מס1, מיפנים לעור פגום מספר 3, אין צורך במי פנים מספר 2.
מייבשפצעים(מס 4) את יכולה להוסיף במידה ואת רוצה , את לא חייבת בדר"כ יש תוצאות יפות
גם עם שלושת המוצרים הנ"ל.
המון בהצלחה, אני כאן עם יש עוד שאלות.
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתגעתי כבר
שיר02/03/2009היי אורית היום הלכתי לקוסמטיקאית פרא רפואית מצחיק היא אמרה לי שהעור שלי שמן מבפנים אין הרבה פצעים והבעיה העיקרית זה כתמים מפצעים שלא טופלו כראוי היא אמרה לי שאני זקוקה לניקוי פנים דחוף ביקשתי מוצרים וכרגע היא הזכימה לתת לי סבון של חווה זינגבויים סבון לעור עדין זה בקבוק שקוף אם מים ירוקים תעזרי לי בבקשה זה כן מתאים לי אני מפחדת לעשות טיפול פנים שהיא לא תזהם לי את העור כמו קוסמטיקאית של עבר את מכירה את המוצרים של חוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימייל
שיר02/03/2009אפשר את האימייל שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימייל
אורית בן יהודה02/03/2009הוא רשום מתחת לכל תשובה שלי..
לילה טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתגעתי.....
כן אני מכירה את את המוצרים של חוה ועובדת גם איתם, מאוד קשה לי להדריכך בלי לראותך
הסבון הירוק של חווה הוא לעור רגיל לעור שמן יש לחווה סבון לבן.
יכול להיות שאת זקוקה לניקוי, חשוב רק ללכת לקוסמטיקאית שקיבלת עליה המלצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)