מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושייים ??לירון01/03/2009
שלום לך אורית שמי לירון אני בת 19 . רציתי לשאול אותך איך אני יכולה להעביר את האדמומיות בפנים בתוך שבוע אולי קצת להפחית את האדמומיות? הייתי משתמשת ברואקוטן והפסקתי. לאחר ההפסקה שלי ברואקוטן התחלתי לשמור על הפנים שלי כי זה גם איפשהו בתוכי מאוד מתסכל. בבית אני כל הזמן מנקה את הפנים לפחות 4 פעמים ביום ולאחר מכן שמה קרם לחות. בערך פעם ביום אני ממלא קערה במים רותחים מחסה את ראשי במגבת ואת הקערה כך שכל ההאדים יוציאו ממני את הזיעה ואת הליכלוך ואחרי זה אני מנקה אותו שוב, מייבשת ושוב פעם שמה קרם לחות. אני משתדלת עד מאוד לשתות בין 2-3 ליטר מים ביום.. אבלל למה אני לא רואה שיפור? תמליצי לי בבקשה מה כדי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים??
אורית בן יהודה02/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
לרואקוטן, למרות התוצאות היפות שהוא נותן בהרבה מקרים בטיפול באקנה, יש תופעות לוואי:
העור הופך דק מאוד ורגיש , יש הרחבה של כלי דם ואדמומיות,לכן השימוש שאת עושה באדים מאוד לא מומלץ!! בכך את מרחיבה יותר את כלי הדם והאדמומיות מתגברת.
עלייך פשוט לנקות את העור הייטב, מספיק פעמיים ביום בסבון עדין , אין צורך ב4 פעמים הדבר מגרה את העור יותר!
חשוב להשתמש בקרם לחות עם מסננן קרינה גבוה מספר פעמים ביום!!!
חוץ מזה פשוט המתיני עד שהעור יחזור לעצמו, לאחר השימוש ברואקוטן העור מאוד דק ומהפסקת השימוש העור חוזר בהדרגה למצבו הרגיל התהליך יכול לקחת מספר חודשים, לפעמים נשארים נימי דם
בולטים, לא תמיד לכן, הפסיקי לגרות את העור יתר על המידה לא בניקוי ובוודאי לא ע"י אדים.
מקווה שעזרתי, אשמח לשמוע ממך.
יום טוב אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)