שאלה ....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ....
    טל
    02/03/2009

אורית שלום ... תיראי ישלי נקודות שחרות באזור האף והם מציקות לי יחסית אמרתי לאמא שלי לקנות לי חומר שיוריד לי אותם ובסופר פארם אמרו לה לקחת את התכשיר הזה : ANTI -AGING ACTION DEEP CLEANING TREATMENT ) for all skin types ) של סופט טאצ' אם את מכירה את הקרם הזה האם את ממליצה עליו והוא באמת טוב ועוזר להורדת שחורים או שלא ? וגם איך משתמשים בו ? כי ההוא יחיסת יקר הוא עלה כ100 שקל לאריזה לא הכי גדולה.... 2) איך אפשר לטפל באדמומיות שישי בצידי האף ? עדיף בשיטה ביתית .... ואיך למנוע את האדמומיות הזו ?! תוודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ....

הוספת תגובה

• שאלה

אורית בן יהודה
    03/03/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    אני לא מכירה את המוצר הנ"ל, אך כנראה המוצר מנקה ע"י פעולה קרטוליטית את השכבות העליונות של העור, שימי לב שהמוצר לא מיועד לעור שמן , נהפוכו כתוב עליו ANTI -AGING כלומר מעקב הזדקנות העור, דיילות בפרמים פעמים רבות לא מתאימים מוצרים נכונים, נקודות שחורות ניתן להוציא אך ורק ע"י ניקוי עמוק של העור ע"י קוסמטיקאית מקצועית.
    לגבי האדמומיות בצידי האף, זו כנראה סבוראה ויש תכשירים מתאימים לשימוש בייתי.
    אין דרך למנוע סבוראה, רק לטפל בה נכון, זאת אומרת לא תכשירים עם ריכוז חומצות גבוה
    ושימוש בקרם נגד סבוראה.
    וכמובן קרם הגנה משמש, גם בחורף !

יום טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו