אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה
    ליאת ז.
    03/03/2009

אני בת 34 יש לי אקנה עם נטייה לפיגמנטציה עד לפני חודש וחצי סבלתי מאקנה בינוני עד קשה הרופא המליץ לי לקחת ראוקוטן ולא לפנות לטיפולי קוסמטיקאית לשמחתי נכנסתי להריון ומצב האקנה נרגע אך עדיין לוחש כרגע העור עם כתמים ועם מספר פצעים "חיים" אך זה שיפור ניכככככררר מה את ממליצה לי בשלב זה ? האם כרגע יש מקום לפנות לקוסמטיקאית ? ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה

אורית בן יהודה
    03/03/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    ומזל טוב ל ההריון.
    כן אני בהחלט ממליצה לגשת לקוסמטיקאית מומלצת וטובה, כדי לטפל באקנה ובמיוחד בפיגמנטציה (כתמים)בזמן הריון המצב ההורמונאלי גורם להגברת הפיגמנטציה ותמיד עדיף מניעה על טיפול בפיגמנטציה,שהוא הרבה יותר קשה ולפעמים כתמים שהוזנחו הופכים לכרוניים.
    יש הרבה חומרים נוגדי פיגמנטציה שבטוחים לחלוטין בזמן הריון, כך תטפלי גם בכתמים הקיימים ותנמנעי
    היווצרות של כלואזמה (כתמי הריון) .

את מוזמנת להיוועץ איתי בהמשך, רק תדאגי לשרשר נכון ז"א להכנס לתשובתי ולהקיש הוסף תגובה.

בברכה אורית בן יהודה ,אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה - 2

ליאת ז.
    09/03/2009

אילו מוצרים נוגדי פיגמנטציה את ממליצה להשתמש/ משתמשת ? מוצרי חווה זינגבויים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה -2 ופיגמנטציה בהריון

אורית בן יהודה
    09/03/2009

היי)
    כן, אני משתמשת בין הייתר במוצרי חווה זינגבויים והם עושים עבודה טובה.
    מאחר ומדובר בפיגמנטציה אני צריכה לדעת את גוון העור שלך כדי להמליץ על התכשירים שיתנו לך תוצאה אופטימלית ,כיתבי לי העם את בהירה כהה או משהוא באמצע,? חומרי הבהרה מסויימים פעילים יותר בעור כהה ולהיפך , ממתינה לתשובתך כדי שאוכל לתת לך תשובה מקצועית.

פורים שמח, אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו