מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדום בקצה האף ....טל12/03/2009
אורית שלום .... רציתי לישאו אותך על דבר מאוד מפריע לי .. תיראי העור שלי בהיר יחסית ולפעמים מופעיה באזור של קצה האף אדום כככזה , אבל זה לא אדום שניראה דלקתי או משהו ... ממה האדום הזה נובע ממאכלים או התעסקות יתרה באף או משהו בסגנון .. וכיצד אוכל לטפל באדום הזה בצורה ביתית ויעילה .. אשמח מאווד לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדום בקצה האף
אורית בן יהודה13/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
עור בהירו רגיש נוטה לאדמומיות גם בימים
קרם מאוד וגם בימים חמים. יכול להיות שמדובר בקומפרוז- נימי דם מורחבים, או בסבוראה. התעסקות יתרה באף מחמירה את המצב וכן מקלחות חמות מידי סאונה היחשפות לשמש, עישון ועוד .
לא ידוע לי על מאכלים המגבירים אדמומיות, שתיית אלכוהול יכולה להחמיר את המצב.
טיפול בייתי מומלץ הוא בעיקר הימנעות מכל מה שכתבתי , מומלץ מאוד לצאת לשמש עם קרם בעל מסננן קרינה גבוה ולמרוח כמה פעמים ביום!
לגבי ההבחנה בין סבוראה לקומפרוז , אני צריכה לדעת למה כוונתך
"אזור קצה האף"? העם מדובר בשתי קצוות האף , או בקצה האף הקדמי?
שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדום בקצה האף
טל14/03/2009זה בקצה האף הקדמי .... אבל בעבר האדום הזה לא היה לי .. אוסיף ואמר שאני בגיל ההתבגרות אין לי מושג אם זה קשור ....וגם שהאף לא אדום תמידיי .. אבל לעיתים קרובות .... והאם אם אני ילך לקוסמטיקאית היא יכולה לפתור לי את המצב ?! תודה מראאש ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדום בקצה האף
אורית בן יהודה15/03/2009היי:)
כנראה שעורך רגיש ונוטה לקומפרוז כמו שכתבתיבתשובתי הקודמת.
עלייך להמנע ממקלחות חמות מידי ,סאונות,עישון ,חשיפה לשמש והתעסקות ולחיצות באיזור זה !
עלי להדגיש את חשיבות קרם ההגנה מפני השמש מעל הכל!
קוסמטיקאית לא יכולה לפתור את המצב, אך ישנם תכשירים שאת יכולה לרכוש אצל קוסמטיקאית
כמו סרום D.RED של חברת הולילנד , מצויין להרגעת עור היפרמי הסובל מנטיה לקומפרוז ואדמומיות.
בברכת יום טוב.
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)