אפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה
    א.א.
    13/03/2009

שלום רב! עברתי עד כה שני טיפולי אפילציה ודווקא הכל בסדר חוץ מדבר אחד. האפילטורית אומרת שהיא לא עוברת על הכל אלא רק מדללת את שיער (כלומר עורכו של כל הטיפול שלי הוא 15 דקות). זה נכון שאולי יש לי יותר מ50 שערות בפנים, יהיה נכון להגיד בצוואר (חלקן בהירות - לא פלומטיות עדיין, חלקן שחורות) ואולי קשה לעבוד על זה עם זאת יש לי שאלה האם באמת המצב הוא כזה שלא מטפלים בכל השיער בטיפול אחד אלא עובדים בשיטת דילול - דילול. כי לדעתי, אין בזה שום הגיון כי מאחר זה רק דילול אני תמיד נשראת עם שיערות (לא להזכיר את העובדה שאני צריכה לבקר אותה כל יום) ואין אפקט של הטיפול אפילו בטווח הקצר .ו אם יש מצב לטיפול אחיד מה ההפסקה שעושים בין הטיפולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה

הוספת תגובה

• אפילציה

אורית בן יהודה
    14/03/2009

היי:)ברוכה באה לפורום.
    הסרת שיער ע"י אפילציה וזמן הטיפול והמרווח בין טיפול לטיפול שונים מאחת לשניה.
    כאשר יש מעט שערות ניתן לעשות ועושים טיפול של שעה , חצי שעה לפי הצורך, כך המטופלת לא מסתובבת עם שיער מיותר וחוזרת לטיפולים חוזרים לפי קצב צמיחת השיער שלה.
    כאשר יש הרבה שיער ,גם שיער פלומתי שלא נראה בולט במיוחד אך מצריך הרבה יותר עבודה, במקרים כאלה ניתן לעשות טיפול של שעה כפעמיים בשבוע, כך יש לעור זמן להתאושש.
    בקיצור עם יש לך מעט שיער , את בהחלט יכולה לעשות טיפול ארוך יותר מ15 דקות. רצוי להשתמש במשחת אלחוש במידה ואת רגישה לכאב.
    חשוב מאוד לאחר הטיפול חיטוי יסודי ע"י אלכוהול רפואי ובבית מריחת "ויטה מורפן" כל כמה שעות זו משחה אנטיספטית, מרגיעה ומחדשת ,כך העור לא מזדהם , רגוע ובמידה ונשארים גלדים משחה זו גורמת לגלדים לנשור במהירות .
    את המשחה ניתן להשיג בכל בית מרקחת ומחירה לא יקר, בבתי מרקחת של קופות חולים יש הנחה משמעותית.
    חשוב להזכיר את חשיבות מקדם ההגנה משמש בזמן אפילציה ובכלל!

בהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו