הצטלקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצטלקות
    סיגל
    14/03/2009

שלום, עשיתי לפני כשלושה חודשים אפילציה בפנים ועכשיו יש לי סימנים של חורים מאד מכוערים כנראה שעורי לא מתאים לסוג זה של טיפול. השאלה שלי איך אני יכולה לטפל בסימנים שהשאירה בי האפילציה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצטלקות

הוספת תגובה

• הצטלקות

אורית בן יהודה
    14/03/2009

היי)ברוכה הבאה לפורום.
    כמה שאלות כדי שאוכל לתת לך את הכוונה לטיפול היעיל ביותר:
    בת כמה את? מה צבע עורך?
    העם בסימנים את מתכוונת בנוסף ל"חורים" גם לפיגמנטציה- נקודות חומות?

בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפלציה.?

מיטל
    15/03/2009

היא עושה חורים וצלקותתת?או שזה תלוי רק במי שמטפלת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה

אורית בן יהודה
    16/03/2009

היי:)
    אפילציה שנעשית כהלכה לא אמורה לעשות "חורים" וצלקות, עם כי יש סוגי עור הרגישים
    גם לאפילציה הנעשית בידיים המיומנות ביותר ונוטים לפיגמנטציה .במקרים כאלה, מומלץ לתת למטופלת חומר המונע פיגמטציה בשילוב הקפדה יתרה על שימוש בקרם הגנה , כך ניתן למנוע ולטפל בהופעת פיגמנטציה בצורת נקודות חומות.
    חורים בעור, יכולים להגרם או מטיפול לא נכון או בעור רגיש מאוד.
    גם במקרים כאלה , ניתן להוסיף תכשירים כמו קלוקט (מחדש את העור ומטפל בהצתלקות קלה וטריה) ועוד ..לפי סוג העור.
    ככל שהטופלת צעירה יותר קצב התחדשות התאים מהיר יותר, כמו כן בעור צעיר יש התחדשות תמידית והעור מייצר יותר קולגן ו"חורים" בעם נשארים (אני לא מדברת על ממש צלקת מחוסר מיומנות) נסגרים מעצמם תוך מספר חודשים.
    במקרה של פיגנטציה, בכל מקרה יש להוסיף טיפול מונע!

לא ענית לי על שאלותיי, מצפה לתשובתך, כדי לאוכל להכוון אותך לטיפול נכון.

יום טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו