מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטה מורפןליאת16/03/2009
שלום רב! דיברתי איתך בטלפון לגבי אפילציה לפני כחודשיים ואמרת לי שכדאי לשים ויטה מורפןלאחר הטיפול באפילציה. יש לי עור רגיש מאוד לאחר הטיפול יש לי פצעונים קטנים (באזור הפאות, לא בסנטר) בצבע אדום בהיר שעוברים אחרי שבוע שבועיים. האם היא יכולה להנמיך את עוצמת החום כדי למנוע את זה? עלי לציין שאחרי הטיפול היא שמה לי משהו שנראה כמו מסיכה ואח"כ אני מוציאה ושמה איזו משחה של הקומטיקאית לטיפול בכוויות , שאני לא זוכרת את שמה. האם ויטה מורפן יכול לעזור לי, או שיש אולי משחה אחרת לזה ? אם כן אשמח לדעת מהי?היכן ניתן להשיגה? וכמה היא עולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטה מורפן
אורית בן יהודה17/03/2009היי:)
לפי תיאורך הטיפול נעשה כהלכה, עורך רגיש לכן האדמומיות נמשכת זמן ממושך יותר, במידה ולאחר מכן לא נותרים סימנים , מומלץ למרוח ויטה מורפן כל יוםל אחר ביצוע האפילציה ומספר פעמים ביום וזה מספיק. לא לשכוח הגנה מפני שמש!
במידהו ועשית כמו שכתבתי ועדיין יש פצעונים, ניתן להשתמש במשחה בשם אפלומצין במרשם רופאבלבד.
עוצמת החום באפילציה תלוייה בסוג בשערה -עד כמה היא עבה ועקשנית.
בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)