תדירות הסרת שיער בIPL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תדירות הסרת שיער בIPL
    רונית
    17/03/2009

מהי התדירות המומלצת לכל חלקי הגוף ובפנים? כמה זמן חולף עד שיש צמיחה מלאה בכל הגוף ובפנים? עברתי 4 טיפולים במכשיר קריסטל בפערים של 7-8 שבועות בין הטיפולים. עכשיו אני עוברת למכשיר רקורד. כמה זמן לחכות בתקופת המעבר? ואז בין טיפול לטיפול? בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תדירות הסרת שיער בIPL

הוספת תגובה

• תדירות הסרת שיער בIPL

אורית בן יהודה
    17/03/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    בפנים יש לעבור טיפול הסרת שיער בתדירות גבוהה יותר , תלוי בסוג המכשור.
    בדרך כלל אחת לשלושה שבועות עד חודש- באזור זV מחזורי השיער שונים משאר הגוף.
    ובכלל אני ממליצה באזור הפנים לשלב אפילציה יחד עם הטיפול בIPL, הפנים הם איזור הורמונאלי ,IPL לבד לא יפתור אותך מהשיער המיותר.
    בגוף התדירות המומלצת היא כ6 שבועות עד לדילול משמעותי של השיער, בשלב זה ניתן להרחיק את הטיפולים לאחת לחודשיים.
    כשמגיעים לתוצאה הרצויה של דילול כ-80% מהשיער. לאחר מספר טיפולים שהם אינדבידאלים לכל אחד. יש לבצע טיפולי תחזוקה אחת ל4-5 חודשים או לסיים ע"י אפילציה.

ערב טובובהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, והתרעה על תקלה טכנית באתר:

רונית
    18/03/2009

לא נשלחה לי הודעה במייל שהתקבלה תגובה, לא כאן ולא בפורום הסרת שיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו