טיפולי הבהרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי הבהרה
    אנה
    17/03/2009

היי יש לי עור פנים כהה , וכתוצאה מהשמש יש לי המון כתמי שמש , למרות שאני שמה קרם הגנה , עושה תמיד טיפולים אצל קוסמטקאית ומשתמשת במוצרים שלה , אך אני לא מצליחה להבהיר את הקטמים , האם יש דרך אחרת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי הבהרה

הוספת תגובה

• כתמים והבהרה

רחלי אלמקייס
    17/03/2009

אנה לשאלתך נתחיל קודם בלהציג את עצמי שמי רחלי קוסמטיקאית 9 שנים מדריכה לקוסמטיקה, על מנת לפתור בעיות של פיגמנטציה ולא חשוב על איזה רקע הן מופיעות יש לשאול מספר שאלות: א. מהו גיל הכתם? ב. האם יש היסטוריה על רקע הורמונלי? האם הינך נוטלת תרופות כל שהם? בנוסף עליך להבין שכתם שהינך רואה על פני העור הינו נמצא עמוק בתוך שכבות העור וככול שחל עליו חוק ההתישנות תוצאות הטיפול יהיו בהתאם. יש להבין שפילינג אינו פיתרון להבהרת כתמים אלא רק כלי עזר כדי שהקרם שמטפל יחדור פנימה בצורה אינטנסיבית יותר, לקחי בחשבון שפיגמנטציה על עור כהה קשה יותר לטיפול כדי לא לגרום להחרפה של התופעה, היתי ממליצה לך בחום להמשיך להקפיד על חסם שמש ולפנות לקוסמטיקאית שתתאים לך מוצרים שמכילים חומרים טיבעיים שעושים עבודת הבהרה טובה אבל קצת איטית בנוסף לטיפולי תמיכה אצלה במכון אפשרות כזו תוכלי למצוא במוצרי חברת ג'רנטיק שהיה בהצלחה,ויחד עם זאת קחי בנוסף ן את המידע שתכתוב לך מנהלת הפורום היא מדהימה ובעלת ידע רב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולי הבהרה.

אורית בן יהודה
    17/03/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    אני מקווה שקראת את התשובה של רחלי אלמקייס,(ותודה לרחלי) השאלות שהיא העלתה בנוגע לפיגמנטציה(כתמים) הן בהחלט במקום, לדוגמא נטילת גלולות למניעת הריון, מחריפות פיגמנטציה וגורמות לכלואזמה- כתמי עור על רקע הורמונאלי.
    כמובן שעלייך לעבור אבחון מקצועי.
    אך אוכל לתת לך כמה עצות להבהרת עור כהה: שימוש בחומר על בסיס חומצה אזלאית הוכח כיעיל מאוד בהבהרת עור כהה.
    שימוש ב"אזלק" יחד עם "אנטי פיגמנט" רצוי לסירוגין לילה ה"אזלק" ולילה "אנטי פיגמנט" כדי לא לגרות את העור יתר על המידה. חומרים אלו מדכאים את יצור המלנין וגורמים לכתם לשקוע לשכבות עמוקות יותר בעור, אך לא להעלם. ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות העובדות עם חומרים של חוה זינגבויים. חשוב למרוח קרם עם חסם שמש גבוה כל כמה שעות , ללא הקפדה זו לא תשיגי שום תוצאה!

הזהרי מהבטחות למינהם על כל מיני טיפולי "פלא"- אין כאלו!, גם בביצוע פילינג הגורם קילוף משמעותי יש להזהר מאוד בעור כהה, ניתן לבצע פילינג המבצע המסה קלה וגורם לשיפור פעולת החומרים הפעילים.חשוב להדגיש שפיגמנטציה היא בעייה כרונית!

יש לקחת בחשבון שהבהרת עור במיוחד עור כהה, היא משימה קשה וגם כשמגיעים לתוצאה כל שהיא
    יש לשמור עלייה ע"י חומרים המדכאים את המלנין והטיפול הוא לכל החיים!. אך בתדירות נמוכה יותר,
    הפסקת הטיפול המשמר או חשיפה לשמש , תגרום לכתם לעלות שוב על פני העור!
    זוהי האמת לגבי כתמים המצויים בעור זמן רב וחדרו לשכבות העור העמוקות.

והכי חשוב:קרם הגנה מספר פעמים ביום ,גם כיוצאים למספר דקות מהביית!

מצטערת שאין לי פתרונות "בזק", אך אני מקווה שקיבלת מידע שיעזור לך לבחון את סוגי הטיפול שמציעים לך.

בברכה אורית בן יהודה , אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו