טיפול פוטותרפי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פוטותרפי
    ניקול
    18/03/2009

שלום אני בת 26 וסובלת מאקנה בינונית יש לי גם סימנים(צלקות).כבר הרבה שנים.יש לי VSD בלב(חור קטן בלב)זה משהו שאני יכולה לחיות איתו ולא מגביל אותי אני לא לוקחת תרופות קבועות או משהו כזה בגלל זה.רציתי לדעת אם אני עושה טיפול לייזר באקנה או טיפול פוטותרפי(אור כחול)אם יש אזישהו סיכון בזה בגלל הלב? ועוד שאלה הסתכלתי באתר אורמדיקס (השייך לך-מנהלת המכון אורית) רציתי לדעת אם אעבור טיפול כזה פוטותרפי אצלכם מה המחיר?והאם אסור להיחשף לשמש אחכ?מה התופעות לוואי?האם האקנה תחזור?והאם הטיפול יעיל גם לסימני אקנה?(יש לי גם אקנה וגם צלקות אקנה) אשמח לתשובות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול פוטותרפי

הוספת תגובה

• טיפול פוטתרפי

אורית בן יהודה
    18/03/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    אין שום הגבלה לטיפול פוטותרפי או לייזר , זאת בתנאי שאת לא לוקחת תרופות שהן פטוסנסטיביות (גורמות לרגישות לאור), כתבת שאת לא לוקחת תרופות קבועות, במידה ואת לוקחת תרופות כל שהן לעיתים, יש לבדוק שאינם פוטוססטיביות, זאת אני מציינת לייתר בטיחות!
    מבחינת הUSD עצמו , הוא אינו מגביל אותך בטיפולים אלו.
    הטיפול הפוטותרפי כשלעצמו אינו מצריך הגנה מפני שמש, אם כי לרוב משלבים בטיפול חומרים
    פעילים המזרזים את תהליך הריפוי, או קילופי עור קלים שהם כשלעצמם מחייבים שימוש בקרם הגנה . ככלל אני ממליצה לכל אחד למרוח קרם הגנה לעיתים קרובות!
    לטיפול הפוטותרפי עצמו שום אין תופעות לוואי.
    חשוב לציין שאקנה היא מחלת עור כרונית היכולה להיות רגועה כשהיא מטופלת. אך עקב שינויים הורמונליים ,מתח נפשי, טיפול לא נכון העור הפנים ייתכן, כי למרות שהטיפול הצליח בטווח הקצר, בטווח הארוך האקנה עלול לחזור, ברמה כזו או אחרת, ואז יהיה צורך לחזור ולטפל טיפולים נוספים . ניתן למנוע התפרצויות חוזרות לאחר סיום הטיפול הפוטותרפי ע"י טיפול נכון בעור!
    הטיפול יעיל לריפוי פצעים וזירוז החלמת העור.
    בסימנים כתוצאה אקנה, מטפלים או לאחר ריפוי הפצעים או תוך כדי הטיפול הפוטותרפי,איתו ניתן לשלב טיפולים רבים.
    לגבי צלקות, באם את מתכוונת ממש להצטלקות רצינית, אין לזה פתרון של ממש,
    אפילו פילינג עמוק אצל רופא לא מעלים צלקות, אלה רק מטשטש.
    כשמדובר בכתמים חומים או אדומים ואי אחידות בעור , ניתן בהחלט ע"י חומרים פעילים לפתור את הבעיה אך תהליך זה לוקח יותר זמן מתהליך ריפוי האקנה.
    לכן רצוי למנוע התפרצויות המותירות סימנים על העור.
    אני לא מפרסמת מחירים בפורום, את מוזמנת לכתוב לי למייל [email protected] ולהשאיר פרטים.

ערב טוב.
    בברכה ,אורית בן יהודה אורמדיקס .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו