כתמים כתוצאה מקילוף פצעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים כתוצאה מקילוף פצעים
    קארין אוחיון
    18/03/2009

שלום אורית אני קארין אוחיון בת 17 וליפני שנה וחצי הופיעו אצלי פצעי בגרות ועכשיו הם ממ מתחילים לרדת אבל נישארו לי כתמים כיוון שכל הזמן הייתי מקלפת אותם היית רוצה לדעת איזה טיפול את מציעה לי ומה העלות שלו תודה רבה. =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתמים כתוצאה מקילוף פצעים

אורית בן יהודה
    18/03/2009

היי: ברוכה הבאה לפורום.
    ראשית אני מציעה בחום להמנע מקילוף הפצעים ומחיטוט בעור הפנים!
    שנית, אני צריכה לדעת העם הסימנים שנותרו הם חומים או אדומים, או שנהם?
    אחרי שתשיבי לי אוכל לתת לך תשובה מקצועית.

ערב טוב.
    בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים כתוצאה קילוף פצעים-פירוט

קארין אוחיון
    20/03/2009

שלום אורית זאת שוב קארין אוחיון שאלת אותי אם הכתמים חומים או אדומים אז כמעט שניהם אבל הם נוטים יותר לכיוון של אדום..תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים כתוצאה מקילוף

אורית בן יהודה
    21/03/2009

היי:)
    במקרה שהכתמים נוטים לכוון אדום אני ממליצה לך להשתמש בקרם Bright של "ביופור" הקרם מטפל במצבי פוסט-אקנה, הקרם מכיל שילוב של חומצות הידרוקסיות, לחידוש שכבת האפידרמיס, פילינג עדין והסדרת מראה העור. ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות בלבד.
    והחשוב מכל למרוח קרם הגנה בעל SPF 30 לפחות ומספר פעמים ביום!!!
    הקפדה על שימוש בקרם ומריחת קרם הגנה , תזרז את חידוש העור !

בהצלחה ,אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג המשך....

רינת
    21/03/2009

שלום לך אורית!!!! תודה רבה לך התשובה הרחבה!!!!! בקשר ללקוחה הספציפית שלי שאני רוצה לעשות לה את הפילינג אקטיב קארט אז כן יש לה עור כהה ובעבר היא כבר עשתה המון המון פילינג וגם אני עצמי עשיתי לה פילינג AFA וברוך השם לא נוצר פיגמנטציה. יש לציין שהיא משתמשת בכל המוצרים של קארט. ביום שני הקרוב היא מגיעה אלי לפילינג של קארט אבל בגלל מה שכתבת לי שעדיף להכין את העור אני מאוד מאוד מתלבטת ... ועכשיו לשאלתי האם עדייו אחרי מה שכתבתי לך את חושבת שעדיף לבנתיים לא לעשות את הפילינג??? תודה רבה לך ומחכה לתשובה רינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובתי נמצאת בהמשך השאלה הקודמת

אורית בן יהודה
    22/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו