אקנה ופילינג של קארט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה ופילינג של קארט
    רינת
    19/03/2009

שלום רב!!! אני קוסמטיקאית ורוב לקוחותיי הם כושים וחלקם עם אקנה וחלקם עם עור מיובש אבל עם המון קומודונים .... ורציתי לשאול האם הפילינג הפעיל של קארט יתאים להם??? או שחס וחלילה בגלל שעורם כהה זה יכול להוות בעייה של פיגמנטציה???? תודה רבה רינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה ופילינג של קארט

הוספת תגובה

• אקנה ופילינג של קארט לכהיי עור

אורית בן יהודה
    20/03/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.

בתור קוסמטיקאית ,העלית שאלה מאוד חשובה וטוב שכך, בעור כהה ובאפרואמריקאים בפרט יש להזהר מאוד בביצוע פילינג גם הקל ביותר.
    הטיפול המתאים ביותר לעור שחום עם המון קומודנים הוא טיפול בחומצה אזלאית שמתאימה במיוחד לכהיי עור ואף מבהירה מעט עור כהה בנוסף יש לחומצה אזלאית תכונה נהדרת של צמצום הפרשת החלב עד ל40% - מחקרית ואף מנסיון אישי ממומשך, ניתן להשיג אצל חוה זינגבויים קרם בשם "אזלק", הוא יהיה מצויין למקרים שאת מטפלת בהם, כמובן שיש להקפיד על שימוש במקדם הגנה גבוה לעיתים קרובות.
    לגבי הפילינג של קראט במידה את רוצה לבצע אותו בבטחה בכהי עור, הכיני את עורם לפחות שלושה שבועת עם חומר נוגד פיגמנטציה, ניתן לתת "אנטי פיגמנט" של חוה זינגבויים, אז תוכלי לבצע פילינג הגורם השלה של העור. אך בצעי את הפילנג בעדינות עדיפה השלה קלה ואף קשקשית לשם שיפור העור מאשר להסתבך בהיפר פיגמנטציה.
    עור כהה כשמכינים אותו נכון לפני פילינג בדרך כלל מגיב טוב, וגם עם חלילה נוצרת פיגמנטציה והכנת את העור קודם בחומרים המדכאים את המלנין, ניתן מייד אחרי הפילינג לחזור לנוגדי פיגמנט
    והבעייה נפתרת. היזהרי מאוד מקילופים מאוד משמעותיים!
    אשמח לעזור בהמשך.

בברכת שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיליניג המשך(עצות לקוסמטיקאיות)

אורית בן יהודה
    22/03/2009

היי:)
    בבקשה לקפיד על שרשור נכון!
    ציינת שביצעת בלקוחה ספיציפית זו טיפולי פילינג בעבר ללא תופעות לוואי!
    ובכן, בעבר הרחוק מאוד ,לפני שבככל ידעו מה זו קוסמטיקה פרא רפואית, למדתי קורס שלם (למיטב זכרוני כ60 שעות לימוד)בנושא פילנגים קוסמטיים ורפואיים, אצל ד"ר אלכס לבמברג, מטובי הפלסטיקאים בארץ בשיתוף מריים זהבי, קוסמטיקאית ותיקה מ"שכמה ומעלה" , שהיתה הראשונה שהביאה את ה"בשורה" מארצות הברית, שם קוסמטיקאיות עובדות כבר שנים בשיתוף פעולה עם רופאים.(תעודת P.MEׂ)
    בקורס זה למדנו בצורה יסודית את כל סוגי הפילינג, את הסיבוכים העלולים להופיע לאחר פילינג, דבר שלא לימדו אז בצורה מקצועית (לצערי גם היום)אלה מכרו לקוסמטיקאית פילינג עם תכניקת עבודה, הסבר קצר ו"קדימה לעבודה"!
    בקורס זה למדנו, איך למנוע סיבוכים, איך להתמודד עם סיבוכים, פילינגים לסוגי העור השונים הסיבוכים שעלולים להופיע בסוגי עור שונים, איך להכין עור לפני פילינג ואיך להתמודד עם סיבוכים ולפתור אותם!
    ובכן, אספר לך מנסיוני האישי: יש לי לקוחה ותיקה בעלת עור כהה /צהוב סוג העור המסוכן ביותר לביצוע פילינג, עשיתי לה מספר פילינגים ללא כל תופעות לוואי, עד שפעם אחת היא פיתחה פיגמנטציה באזור הלחיים! לא נעים... (זה היה לפני כ 12 שנים).
    למזלי הכרתי באופן אישי ,עוד לפני הקורס את ד"ר לבמברג שרשם ללקוחה זו ,קרם על בסיס הידרוקינון רטין A , חומצה קוג'ית ועוד. ובכן הפיגמנטציה חלפה תוך שבועיים, והלקוחה המשיכה להגיע לטיפולים.
    חשוב לציין שבמידה ולקוחה זו לא היתה מטופלת בזמן פיגמטציה זו היתה הופכת לכרונית!
    לכן, כשנפתח הקורס מיהרתי ללמוד את הנושא ברצינות הראויה! ותודה לד"ר לבמברג ומריים זהבי!
    נתתי לך כאן מקרה דומה של לקוחה שעברה מספר פילינגים ללא סיבוכים!
    כקוסמטיקאיות, אנו מחוייבות לשאוף ללמוד ולדעת את כל הסיבוכים האפשריים ההתמודדות איתם, ולתת פתרונות- זה מה שעושה אותנו בעלות מקצוע מעולות, מעבר לסתם קוסמטיקאית שכאלו יש רבות.
    ובתור מנהלת פורום בעלת 20 שנות נסיון ומקרה הסיבוך שלמזלי נפתר ,אני חייבת ליידע אותך בכל הסיכונים האפשריים, אני מציעה לך במידה עדיין לא עשית זאת ללמוד קוסמטיקה פרא רפואית ולהיות בקשר עם אנשי המקצוע הטובים ביותר בתחום!
    זה שלא קרה עדיין לא אומר שלא יקרה, ידע הוא דבר חשוב מאין כמהו במקצוע כמו שלנו!
    בפרט לך שעובדת עם אפרואמריקאים ושחומי עור!
    כמנהלת פורום זה , אחת השאיפות שלי היא לתת ידע לגולשים וגם להעלות את רמת הקוסמטיקה בארץ, דבר שיחזיר לציבור רחב את האמון בקוסמטיקאיות .
    דעי לך שעיסוק בפילינג היוצר קילוף הוא הרבה יותר מקוסמטיקה רגילה, זו קוסמטיקה רפואית ועל לך "לטמון את הראש בחול"- זה עלול להיות בעוכרייך!
    לאחר כל מה שכתבתי, חשבי ועשי כראות עיניך, חשוב לי לציין שמטרתי היא לא להפחיד, אלה לתת ידע!
    כך גם הרופאים יתחייסו למקצוע שלנו בכבוד לו הוא ראוי.
    אשמח לעזור לך בהמשך רק הקפידי על שירשור נכון!

בברכת יום טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית את מקסימה!!!!

רינת
    22/03/2009

אני מודה לך מקרב לב וכמו כן מסכימה איתך במיליון אחוזים!!!!!!!!! הלוואי ויכולתי לעבור קורס פאר רפואית בארץ הבעיה היא שאני גרה בקנדה ואומנם יש פה קורסים אבל האמת לא נראה לי באותה רמה כמו בארץ. אשמח מאוד לעבור איתך קורס כשהגיע לביקור . אז כמו שציינת לי בתגובה הראשונה איזה פילינג הכי מתאים לאפריקאים ומאיזה חברה אני יכולה לרכוש גם כפילינג מקצועי וגם כקרם למכירה להבהרה ולטיפולי באקנה כי האמת שאני די מבולבלת משתמשת בגרנטיק, אנה לוטן, הולילנד וקארט ועדיין לא בטוחה שזה הטוב ביותר לאפריקאים למרות שהם מרוצים עד הגג אני תמיד רוצה לדעת יותר ותמי ד רוצה למצוא את הטוב ביותר בשביל לקוחותיי. אשמח עם תוכלי להציע לי מהו הדגל או היהלום שבמוצרים אפילו מכמה חברות...... תודה רבה לך ויום טוב רינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, תודה!

אורית בן יהודה
    25/03/2009

היי:)
    העובדה שאת עובדת בארץ קרה , מאוד מקילה עלייך ועל לקוחותייך מפני היפר פיגמנטציה כתוצאה מפילינג, אך כמו שכתבתי עדיף תמיד להזהר.
    אני מבינה שלא למדת קוסמטיקה פרא רפואית לכן אינך יכולה לעבוד עם החומרים שהמלצתי לך בתשובתי הקודמת.
    לגב חומרים ממולצים לעור של שחומי עור במקרה של פיגמנטציה חוץ מאלו שאת עובדת איתם:
    קרם הבהרה של רוייאל קאר, מצויין לכהיי עור .
    כמו כן מוצרים של NBC - חביבה רבקין: נהדרים לאקנה ויש ספציפים לפיגמנטציה.

את יכולה לכתוב לי מייל אשמח לתת לך כמה טיפים.

יום טוב,
    בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו