מוצרים של חווה זינגבויים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצרים של חווה זינגבויים
    ג'יזל
    21/03/2009

היי... :) היכן ניתן לרכוש את המוצרים של חווה זינגבויים/ביופור באיזור מרכז ראשון לציון? ואיזה מוצרים מתאימים לי אם עור פניי שומני נוטה לפצעונים ונשארו לי הרבה סימנים אדומים-חומים ואני מפחדת שיהפכו לצלקות? והאם יש פילינג לשימוש בייתי לחידוש העור ולהעלמת הכתמים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצרים של חווה זינגבויים

הוספת תגובה

• מוצרים של חוה זינגבויים

אורית בן יהודה
    22/03/2009

היי:)
    ממליצה לך להקיש בגוגל "ביופור" להכנס לאתר יש שם רשימת קוסמטיאיות בכל הארץ.
    לחוה זינגבוים יש פורום שלה באתר, היא תוכל להפנות אותך לקוסמטיקאית באזורך.
    סימנים אדומים וחומים לא הופכים לצלקות , אלה פשוט לפיגמנטציה:כתמים אדומים או חומים הניתנים לטיפול!
    יש הרבה מוצרים לשימוש ביתי המחדשים את העור, כתבי לי בת כמה את ומה צבע עורך,כך אוכל להמליץ לך על הטיפול הטוב ביותר.
    החשוב ביותר הוא להקפיד על מריחת קרם הגנה מפני השמש לעיתים קרובות!

יום טוב
    בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה

ג'יזל
    22/03/2009

בהחלט אדפדף פה באתר לגבי המוצרים... אני בת 19 ועור פניי בהיר,נשרף בקלות (בחשיפה לשמש קודם כל נהיה אדום ואחר כך משתזף מעט) כמו שציינתי עורי שומני ונוטה לפתח פצעונים (בעיקר באיזור הסנטר והלחי התחתונה) הכתמים החומים והאדומים מאד מפריעים לי והבנתי שדרך הטיפול הטובה ביותר היא קילוף עדין ע"י פילינג העניין הוא שאני כרגע בצבא והתקציב לא ככ מאפשר לי כל שני וחמישי פילינג אצל קוסמטיקאית לכן רציתי לדעת אם יש מוצרים לשימוש ביתי אך אפקטיבי... תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג הפתרון הטוב ביותר??...

אורית בן יהודה
    23/03/2009

את לא חייבת לבצע פיליניג שעלותו יקרה , במיוחד לא בגילך הצעיר שהעור מתחדש במהרה.

את יכולה לנסות את מי הפנים של חביבה רבקין NBC לעור פגום מיועד גם להבהרת כתמים חומים ואדומים . להשתמש בסבון על בסיס חומצות אלפא וביתא הידרוקסי.
    ניתן ורצוי להוסיף בלילה קרם על בסיס חומצות , אני ממליצה על קרם המשלב חומצה אזלאית היעילה גם לאקנה וגם להבהרת הכתמים:קרם "אזלק" של חוה זינבויים -קרטוליטי(מקלף/מחדש)
    וחשוב מכל קרם הגנה משמש לעור שמן מספר פעמים ביום!!

יום טוב ,
    בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע מצויין:)

ג'יזל
    23/03/2009

מקווה שגם אפקטיבי...אעדכן לגבי התוצאות... טוב לדעת שאין צורך בפילינג חריף כדי להיפטר מהכתמים לגבי מי הפנים של חביבה ריבקין היכן יש להשיג? והאם ידועה לך העלות שלו? אותו דבר לגבי הקרם של חוה זינגבוים...אני לא מוצאת בינטרנט איפה משיגים ומה המחיר... יש לי קרם הגנה נטול שומן spf 38 של ד"ר עור אשתמש בו תודה רבה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היעוץ לא מקצועי

קוסמטיקאית
    19/09/2009

שלום לכן
    ההבדל בין קוסמטיקאית לבין יועצת יופי הוא האבחון ואחריות הטיפול
    מאוד לא מקצועי להמליץ על עור עם פצעונים סתם פילינג ללא אבחון מדוייק
    ומיפוי הפנים על מנת לבדוק את מקור הבעיה , אולי הקרנית מיובשת והפעילות השומנית היא בשכבת העור? לפיכך יש עליך לפנות לקוסמטיקאית מקצועית רצוי רפואית

בהצלחה

נ.ב. מסנן הקרינה של ד"ר עור לפעמים כבד מדי גם כאן צריך להתאים
    שנה טובה ובריאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היעוץ לא מקצועי-קריאה והבנת הנקרא!

אורית בן יהודה
    20/09/2009

ממליצה לך לקרוא ראשית את כל השרשור ורק אח"כ לחרוץ דעה.

מתוך התשובה הראשונה בשרשור
    "ממליצה לך להקיש בגוגל "ביופור" להכנס לאתר יש שם רשימת קוסמטיאיות בכל הארץ.
    לחוה זינגבוים יש פורום שלה באתר, היא תוכל להפנות אותך לקוסמטיקאית באזורך "

מתוך התשובה השנייה: פילינג הפתרון הטוב ביותר??..

"את לא חייבת לבצע פיליניג שעלותו יקרה , במיוחד לא בגילך הצעיר שהעור מתחדש במהרה"

מציעה לך לקרוא את כל השרשור בריכוז והבנה .
    דבר ראשון המלצתי לפנות לקוסמטיקאית ראי ציטוט.
    ובוודאי לא המלצתי לבצע פילניג ראי ציטוט .

שנה טובה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומרים מומלצים לטיפול ביתי - חווה

קורין גלאור
    09/11/2009

שלום
    קיבלתי טיפול לפי השיטה והחומרים של חווה.
    מעוניינת לרכוש מוצרים להמשך טיפול בעור שמן, נקבוביות, פיגמנטציה באזור הצוואר (חובר פיגמנטים הגורמים לאזור לכתמים של החלקים שבהם יש פיגמנטים).
    מעוניינת במשהו לכיווץ הנקבוניות והפחתת השמנוניות, ושיפור מראה העור, הפחתת קמטוטים סביב השפתיים.

איפה ומה אפשר לרכוש.
    מחירים ????

תודה ויום נעים

קורין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול

אורית בן יהודה
    09/11/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    אכתוב לך מספר שמות של חומרים היכולים להתאים לתאורך, את כותבת שקיבלת טיפול וחומרים לפי השיטה של חוה, חשוב שתגשי לקוסמטיקאית שטיפלה בך היא כבר מכירה את עורך
    ויכולה להתאים לך תכשירים מתאימים.
    לחווה יש חומר בשם אזלק המתאים לעור שמן וכן לפיגמנטציה, לאזור הצוואר העדין ניתן להשתמש באנטי פיגמנט ולשיפור מראה העור הפחתת קימטוטים וכיווץ נקבוביות מומלץ תכשיר בשם ליין קונטרול. כמו כן לחוה זינגבויים יש תכשיר בשם דרמה פיל היכול לטשטש את הקימטוטים סביב השפתיים.
    כל קוסמטיקאית פרא רפואית שעובדת בשיטת חווה זינגבויים יכולה להתאים לך טיפול.
    מחירים אני לא מציינת בפורום.
    גשי לאבחון מקצועי.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו