פנים עם נקבוביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנים עם נקבוביות
    מיכלי
    22/03/2009

בד"כ אני מורטת שיער בפנים ויש לי נקבוביות כמו חורים בפנים ובאור יום זה נראה כמו גילוח של גבר בתוכם יש נקודות שחורות כמו שיערות והעור אף פעם לא נרא ה מבריק מה ניתן לעשות בעבר עשיתי לייזר בפנים אך זה לא הניב תוצאות מלאות השיער הוא דליל יותר אך עדיין אני מורטת בחוט או שעווה לפנים אך הנקבוביות תמיד שם כמו נקודות שחורות במיוחד באור יום מה את ממליצה לעשות חשבתי על אפילציה אך נאמר לי שזה משאיר סימנים גם של חורים קטנים להיתיחסותך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנים עם נקבוביות

הוספת תגובה

• פנים עם נקבוביות והסרת שיער

אורית בן יהודה
    22/03/2009

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    נקבוביות בפנים זו נטיה של אנשים מסויימים, לא תמיד ניתן לפתור את הבעיה באופן מוחלט, אך אפשר ורצוי להשתמש בחומרים פעילים על בסיס חומצות אלפא וביתא הידרוקסי לחידוש העור
    ולמראה חלק יותר וזוהר.
    לגבי הנקודות השחורות בתוך הנקבוביות: או שמדובר בחלב מועט הנמצא בזקיק השערה ,התחמצן וקיבל גוון שחור- במקרה זה יש לבצע פילינג המכיל חומצות , דבר העשוי לעזור.
    או שתהליך מריטת השיער לא נעשה כמו שצריך ואז יש שבירה של השערה ולא מריטה מלאה.
    לייזר אכן רק מדלל את השיער, את המשך הטיפול יש לבצע ע"י אפילציה.
    בידיים מיומנות ובהתאמת תכשירים פעילים לחידוש העור ולמניעת כתמים, ניתן לעבור את התהליך
    ללא נזקים.
    אני בהחלט ממליצה על אפילציה, אצל קוסמטיקאית/אפילטורית בעלת נסיון.

בהצלחה ויום טוב.
    אורית בן יהודה, אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו