מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיערמאיה29/03/2009
היי אורית!
יש לי מספר שאלות בקשר להסרת שיער:
- יש לי שיער בהיר והבנתי שהשיטה היחידה להסיר שיער כזה לצמיתות היא באמצעות אפילציה.
רציתי לדעת מאילו איזורים ניתן להסיר שיער באמצעות השיטה הזו, עד כמה זה כואב והאם את יכולה להמצליץ על אפילטורית טובה באזור חיפה והקריות.
- אני עושה שעווה מגיל 12 (לפני כ-10 שנים)וזכור לי שבעבר הקוסמטיקאיות שהיו לי השתמשו בשעווה נוזלית צהובה לרגליים שהביאה לתוצאות מעולות והוציאה גם שערות עדינות. היום משתמשים יותר ברולים עם השעווה הורודה ואני לא לגמרי מרוצה מהתוצאות. שאלתי את הקוסמטיקאית שלי והיא אמרה שזה לא הגיוני כי אני מדברת על שעווה חמה ואי אפשר להשתמש בה לשטחים גדולים. אני בכ זאת רוצה לדעת באיזה סוג שעווה מדובר כי אני מעוניינת לחזור ולהשתמש בה.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
אורית בן יהודה29/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אכן אפילציה היא הדרך היחידה להפתר משיער בהיר לצמיתות, ניתן להסיר שיער ע"י אפילציה
כמעט בכל מקום בגוף, כאב הוא דבר אישי, יש כאלו שצריכות אילחוש לפני וכאלו שלא.
אני מקבלת המון בקשות להמלצה על אפילוטירית, לצערי אני לא יכולה לעזור מאחר ורבות עזבו
את המקצוע בשנים האחרונות בגלל השימוש בלייזר וIPL, כמו כן זו עבודה שמצריכה מיומנות רבה
לכן איני יכולה להמליץ ללא הכרות אישית.
אני ממליצה לך לשאול סביבך, ההמלצה הטובה ביותר היא מפה לאוזן!
לגבי השעוות: היום משתמשים יותר בשעוות שרף נוזליות, אני מבינה שאת לא מרוצה מהן ורוצה לחזור לשעוות של פעם, ובכן זו שעווה על בסיס סוכר ומשתמשים איתה ברטיות מיוחדות כמו בשעוות שרף, היא נמכרת על מדפי הפרמים, כמו כן יש עדין קוסמטיקאיות שמשתמשות בשעווה זו
עשי כמה טלפונים לקוסמטיקאיות ונסי למצוא מי עובדת בשיטה זו.
בהצלחה
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)