שאלה לאורית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לאורית
    חסוי
    30/03/2009

שלום!
    ראיתי מס' תגובות שלך בקשר לשאלות לגבי הבהרת העור.
    רציתי לשאול למה התכוונת בתגובה הזו:
    "
    כמו כן כל מסיכה שיש לך בבית בתוספת מיץ לימון טרי ערבבי( רק כמות קטנה) תיתן לך

הבהרה מיידית של העור. "

איזו מסיכה למשל? לסחוט לבד מיץ לימון?באיזה כמות?

"
    כמו כן יש הרבה חומרים להבהרת העור , חומרים אשר גורמים למלנין (החומר הנוצר בגוף

בעת שיזוף ומשמש להגנה), לשקוע לשכבות העמוקות יותר של האפידרמיס. "

איזה חומרים? האם מדובר בחומרים שניתן לרכוש ולהתשמש לבד או טיפול אצל קוסמטיקאית?
    האם יש להם השפעות נוספות על העור, תופעות לוואי או סיכון כלשהו?

דרך אגב, מדובר בעור שנוטה לשומניות (משתמשת בסבון ומי פנים של ד"ר פישר לעור שומני) ונוטה מידי פעם לפצעים.
    אני בת 18, ואני מעוניינת בהבהרה של העור כך שיהיה בצבעו הטבעי (כמו באיזורים שבהם העור לא נחשף לשמש בכלל), ולא הבהרת כתמים כלשהם.

תודה מראש על התגובה והעזרה :)!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאורית

הוספת תגובה

• שאלה לאורית

אורית בן יהודה
    31/03/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    חשוב להדגיש שטיפולי הבהרה לעור הסובל מכתמים אינם מיועדים לעורך, ניתן מעט להבהיר עור שזוף, אך לעולם עור שנחשף לשמש במשך שנים לא יהיה בגוון העור כמו באזורים שלא נחשפו לשמש.
    לגבי שאלתך :כל מסיכה שיש לך בבית ומתאימה לעורך את יכולה לקחת בצלוחית לסחוט מעט לימון ,במידה כזו שלא תדלל מידי את המסיכה ולמרוח מייד על העור, טיפול כזה נותן הבהרה קלה של העור.
    את כותבת שעורך נוטה לשמנוניות ומידי פעם לפצעים.
    אני יכולה להמליץ לך על שימוש במוצרי NBC סבון ומי פנים החומים (מבהירים כתמים וגם עור ללא כתמים), ניתן להוסיף מסיכת הבהרה של אותה חברה- להשיג אצל קוסמטיקאיות.
    החשוב מכל כשאת רוצה עור בהיר יותר הוא להשתמש בקביעותו כמה פעמים ביום בקרם הגנה לעור שמן!! כך תטפלי גם בעור השמן וגם תקבלי הבהרה של העור.
    טיפול זה מתאים לגילך, וללא תופעות לוואי.
    (טיפול בחומרים מאוד פעילים לכתמים מיותר עבורך)

יום טוב,
    בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלות לאורית :)

חסוי
    31/03/2009

היי דבר ראשון תודה על ההתייחסות הרצינית והתשובה המפורטת!! :)

עדיין יש לי מס' שאלות:

1.בקשר למוצרי NBC, לא ממש הבנתי איזו סדרת מוצרים זו, את יכולה להגיד לי את שם הסדרה ואם יש לך קישור לאתר שבו ניתן לראות אותם?

2.הטיפול עם הלימון, יתאים גם למסיכה מאותה סדרת מוצרים NBC? כמה זמן משאירים את המסיכה על הפנים?

3. האם ידוע לך משהו על "סדרת סי וויט C White להבהרת העור "?

האם אלה מוצרים טובים ומתאימים לגילי?

4. אני משתמשת בקרם הגנה רגיל של ד"ר פישר 100SPF, האם את יכולה להמליץ על קרם מיוחד לעור שומני בעל מקדם הגנה גבוה?

תודה, ומצטערת על כמות השאלות, יצא קצת ארוך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלות לאורית :)

אורית בן יהודה
    01/04/2009

היי:)
    1. חברת NBC שייכת לחביבה ריבקין וניתן לרכוש את המוצרים אצל קוסמטיקאיות לאחר אבחון העור.
    2.למסיכת ההבהרה של החברה אין צורך להוסיף כלום, היא פעילה מאוד. יש להניח על העור כדקה לשפשף מעט ולהסיר.
    3 לא מכירה את סדרת "סדרת סי וויט C White להבהרת העור " בכל אופן לפי גילך וסוג עורך נראה לי שתכשירי NBC יועילו לך יותר.
    4. קרם לעור שומני מכיל בד"כ רק 15 SPF ויש למרוח אותו לעיתים קרובות , קרמים עם 100 SPF הם כבדים מאוד לעור שומני . אני כולה להמליץ לך על קרם הגנה של חוה זינגבויים לעור שמן או של חברת "רניו" לעור שמן- להשיג אצל קוסמטיקאיות פרא רפואיות.

בברכת יום טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!

חסוי
    13/04/2009

תודה רבה על העזרה!
    רק שאלה אחרונה,
    האם את יודעת איפה ניתן לרכוש את סדרת המוצרים להבהרה של NBC באזור חיפה או חוצות המפרץ?
    אני לא ממש מכירה קוסמטיקאיות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!

אורית בן יהודה
    13/04/2009

היי:)
    אני לא יודעת מי עובדת עם המוצרים, פשוט הרימי טלפון לקוסמטיקאיות באזורך ותבררי.

בהצלחה וחג שמח, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו