דרמסל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרמסל
    נונה
    31/03/2009

שמעתי שיש קרם קוסמטי בשם דרמסל - לאור מה שציינתי בהודעות הקודמות האם זה מתאים לטיפול בפגימנטציה שהופיע לי ולאחותי.
    שוב תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרמסל

הוספת תגובה

• תשובות לשלושת ההודעות-הבהרת עור

אורית בן יהודה
    31/03/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    סביר להניח שהפיגמנטציה אצלכן נוצרה בעקבות נטילת ראקוטן המגביר רגישות לשמש ובנוסף במיוחד באזורים אותם ציינת, גורם לקילוף וגירוי(בדומה לפילינג) העור דבר העלול ליצור פיגמנטציה בעור כהה ובטח בעור בעל גוון אטיופי.
    איזומד 4% אכן מיועד להבהרה אך יחד עם זאת הוא חומר הירטנטי (מגרה) העלול לגרום לכן ליובש ולגירוי נוסף, לדעתי פחות מתאים למצבכן במיוחד שאתן עדיין לא סיימתן את הטיפול ברואקוטן.
    אני הייתי ממליצה על חומרים פחות מגרים בשלב זה למשל טיפול באזלק של חווה זינגבויים- מכיל חומצה אזלאית היעילה מאוד להבהרת עור כהה, בשילוב אנטי פיגמנט המדכא את המלנין ואינו מגרה את העור. כדי לא לגרום לגירוי יתר יש להשתמש לילה באזלק ולילה באנטי פיגמנט.
    לא ראיתי אתכן זו רק עצה, רצוי להתייעץ עם קוסמטיקאית רפואית.
    לגבי דרמסל, גם החומרים של החברה מכילים הידרוקינון אמנם בריכוז 2% בלבד , חומרים נהדרים אך גם הם עלולים ליצור גירוי במיוחד לאחר רואקוטן ובמיוחד באזורים כמו שציינת סביב הפה והסנטר שהם רגישים יותר לקילוף ובעור כהה כשלכן ,לכן הייתי מנסה קודם את האופציה הראשונה ללא הידרוקינון . גירוי ייתר של העור מבחינתכן הוא שווה ערך לפילינג ויש להמנע ממנו.
    לגבי קרם הגנה: זה החלק החשוב ביותר בטיפול!!! כשאתן משתמשות בתכשיר האמור לדכא את הפיגמנטציה ואינכן מקפידות על קרם הגנה אתן עושות נזק כפול.
    לכן הקפידו על קרם הגנה גבוה מספר פעמים ביום !!!, לא לצאת אפילו לחמש דקות החוצה בלי הגנה ,במיוחד בשלב זה שהפגמנטציה חדשה ויש סיכוי טוב עם טיפול מתאים להפתר ממנה

מקווה שעזרתי

ערב טוב , אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו