שלום אורית..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אורית..
    אור
    14/04/2009

היי אורית..

אני סובלת מאקנה בפנים משו כמו 3 שנים, ניסתי כמעט כל טיפול חיצוני אפשרי..(אני בת 18 עכשיו.) וכעת אני משתמשת ב"בנזמיצין" לטיפול באקנה..(הוא לא חמור במיוחד.,אבל הוא לא חולף לי..) עשיתי מס' טיפולי פנים אצל קוסמטיקאית,אני לא יודעת עד כמה זה כתוצאה מהטיפול, אבל בעקבותיהם נשארו לי כתמים על הפנים באזורים הנגועים..(בעיקר מצח ולחיים..בלחיים לא היו לי קודם פצעים כמעט כלל ועכשיו יש מדי פעם..) רציתי לדעת על אלו חומרים את ממליצה להבהרת הכתמים..?והאם ההבהרה היא טוטאלית..? או שישארו סימנים גם לאחר מכן..? המליצו לי על מי הפנים של חביבה ריבקין , האם ניתן להשתמש איתם במקביל לשימוש בבנזמיצין, והאם יש סיכון בעת חשיפה לשמש..? כמו כן, על איזה קרם לחות עם מקדם הגנה את ממליצה..?

תודה רבה,וחג שמח(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום אורית..

הוספת תגובה

• ועוד משו..

אור
    14/04/2009

בקיץ שעבר השתמשתי ברטאויט בריכוז הגבוה, 0.05% ונחשפתי לשמש ,לא יותר מדי, אבללא תמד עם מקדם הגנה.. הקוסמטיקאית אמרה שכנראה הכתמיפם הופיעי גלל זה.. וזה ממש הלחיץ אותי.. מה אוכל לעשות..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאור

אורית בן יהודה
    16/04/2009

היי:)
    שימוש ברטין A אכן מחייב שימוש בקרם הגנה והמנעות משיזוף ,עם זאת הכתמים שהופיעו לאחר ריפוי האקנה הם לא בהכרח (עם כי אפשרי) מחשיפה לשמש, סוגי עור מסויימים נוטים מטבעם לפתח פיגמנטציה לאחר ריפוי הפצע, חשוב לטפל בכתמים אלו במהירות האפשרית, כתמים חדשים קלים יותר להבהרה מכתמים הנמצאים על העור במשך שנים.
    הבנתי שאת עדיין סובלת מפצעים מידי פעם ,שימוש ב"אזלק"- (מכיל חומצה אזלאית) יעיל במיוחד במצב של עור שמן ותורם להפחתת הפרשת החלב וגם להבהרת העור , מומלץ ביותר.
    יש להשתמש בקרם הגנה לעור שמן את יכולה להשתמש בקרם של חווה זינגבויים מאותה סדרה, הוא מצויין לעור שמן !
    לשאלך ניתן להשתמש במי הפנים של NBC לכתמים יחד עם הקרם הרפואי, אך חשוב שתהיי במעקב של קוסמטיקאית שתדריך אותך, כיצד להמנע מגירוי ייתר של העור.
    לכל הטיפולים האפשריים חשוב אבחון נכון של העור אצל קוסמטיקאית טובה שתתאים לך את תכשיר הטוב ביותר עבורך ותלווה אותך בתהליך.
    חשוב מכל להקפיד על מריחת קרם הגנה משמש מספר פעמים ביום!

בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה..ועוודמשו..

אור
    16/04/2009

תודה רבה על התגובה המהירה.. ויש לי את הכתמים למעלה מחצי שנה...
    של איזו חברה זה אזלק..? ואיפה ניתן להשיג אותו..?
    והאם קרם ההגנה של חוה זינגבוים כולל קרם לחות או שזה בנפרד...?

ובנוגע לשחורים, יש דרך להפטר מהם בלי טיפול פנים..? פילינג לדוגמא..? ועל איזה פילינג ביתי את ממליצה..? המון תודה..!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה..ועוודמשו..

אורית בן יהודה
    16/04/2009

אזלק וקרם ההגנה הם של חוה זינגבוים, ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות פרא רפואיות שלמדו במכללה של חוה .
    קרם ההגנה מספק לחות מספקת לעוק שמן ובעייתי.
    הדרך היחידה להפתר מ"שחורים" ללא טיפול פנים היא נטילת ראקוטן, חשוב לציין שנטילת ראקוטאן (תרופה חזקה במרשם דרמטולוג)מלווה בתופעות לוואי רבות וממולצת לאקנה ציסטית בלבד.

בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....

אור
    17/04/2009

קודם כל אורית, המון המון תודה, עזרת לי מאוד..!

ובנוגע לקרמים השונים לבהרת הפנים ומי הפנים של חביבה ריבקין, האם זה יגרום לכתמים על הפנים להעלם לגמריי, או רק לשקוע והם יחזרו שוב..? והאם זה יבהיר לי את כל הצבע בפנים..? או רק נקודתי..? כי אני לא רוצה עוד בהיר מדיי, וממילא אני די בהירה ומששתדלת שלא להחשף לשמש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת כתמים כתוצאה מאקנה

אורית בן יהודה
    18/04/2009

הי:)
    תכשירים המטפלים בפיגמנטציה מבהירים את רק את הכתמים, ז"א את ריכוז המלנין הלא סדיר שהתצבר על פני העור בשל פצעים או מכל סיבה אחרת.

במקרה שלך רוב הסיכויים שלאחר טיפול נכון והקפדה על המנעות משמש הכתמים יתבהרו בהדרגה וסביר להניח שלא יחזרו, מדובר בכתם "חדש" יחסית ולא בכתם שמש כתוצאה משנים של חשיפה לשמש מסוג הכתמים העמוקים והעקשניים.
    עם כי ,חשוב במקרה שלך להקפיד על שמירת העור השמן מאוזן ככל האפשר כדי שלא יתפרצו פצעים חדשים שיגרמו לכתמים נוספים , דבר נוסף, עלייך להזהר מגרימת יבוש ייתר ע"י חומרים חזקים כגון בנזמצין דבר העלול לגרום לפיגמנטציה(ניתן להשתמש בחומר, רק להזהר מגירוי ייתר) והחשוב מכל, כל הזמן למרוח קרם הגנה מהשמש!!!

בהצלחה,אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

חסוי
    18/04/2009

אך בתגובות להודעות קודמות המלצת על התכשירים להבהרה של חביבה ריבקין לשם הבהרה כללית של העור לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

אורית בן יהודה
    20/04/2009

היי:)
    מי פנים של חביבה רבקין מיועדים לעור עם פגמים כולל כתמים, תכשיר פעיל התורם לחידוש העור באופן כללי ,לכן יש תחלופה של תאים והעור נראה בהיר יותר כמו בפעולה של פילינג אך הוא לא משנה את צבעו הטבעי של העור. לעומת זאת במקומות בהם הפיגמנט לא סדיר (כתם) התכשיר
    מבהיר בהדרגתיות את הכתם.

בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו