עזרה דחווף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחווף
    סתיו
    23/04/2009

אורית שלום ..
    ראיתי שעסקצתם כאן מס' פעמים בנושא של שעשרות שמתחת לעור אז ישלי בעיה גם ביגילוח אבל אין לי מושג אם זה גם ניקרא שערות שגדולות מתחת לעור ואיך מתפלים בזה ...

השערות שמפריעות לי הן שערות שבזמן הגילוח הם לא מתגלחות כמו שצריך ומשאירות עור חלק ובלי סימני שיער אלה נישארות נקודות כאלה שחורות באזורים מסויימים הנקודות בולטות יותר וממש רואים נקודה שחורה כזאת של השיער ולפעמים הקנדות פחות בלוטות אבל כשהםם גדלות בין שהם בוטלטות ביםןן שלא הם גדלות כשיער עבה והם גדלות גם מהר יחסית לשאר השערות וזה ממש מפריע לי איך אני יוכל לטפל בזה שאני יוכל לעשות שבזמן הגילוח הם יתגלחו ולא ישאירו סימנים וכאשר הם יגדלו הם יגדלו בקצב רגיל ולא שחורות ועבות .. כאילךו איך אני יחזיר אותתך למצב הקודם של השיער שהיה יותר עדין ....

אז 1) האם מה שתיארתי זה אכן שערות שגדלות מתחת לעור ?
    2) למה הם נוצרות וכיצד אפשר להימנע ?
    3) האם אפשר להזחירם למצב הקודם שהיו ואם כן אז איך ? ( אבל בלי אפילציה או לייזר אלא טיפול שיחזירם למצב )

סליחה על ההודעה הארוכה אני ממש ישמח אם תוכלי לעזור לי ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחווף

הוספת תגובה

• עזרה, שיעור יתר

אורית בן יהודה
    24/04/2009

היי:) ברוכה הבאה לפורום.
    לפי תאורך, לא מדובר בשערות הגדלות מתחת לעור,אלא בשיער שהתעבה, אולי עקב שינויים וחוסר איזון הורמונאלי ואת זאת יש לבדוק אצל אנדרוקרינולוג(מומחה להורמונים).
    בלי אפלציה או לייזר, טיפול הורמונאלי בעם יש בעיה הורמונלית ישפר א מצב השיעור.
    רצוי לעבור למריטת השיער ע"י שעוות שרף במקום הגילוח.בהצלחה!

בברכה,
    אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית
    אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו