טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בחור בן 29,לוקח ראוקוטן מזה 3 שבועות. רציתי לדעת איזה קרם ממולץ למרוח לקילויפ הקשים בפנים,בשתפיים אני שם פלקיסטול וזה עוזר לי,השאלה לגבי אזור האף ושאר הפנים. בתודה,אמיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי:) ברוך הבא לפורום. אותו קרם באותו שם ניתן להשיג גם למריחה על כל הפנים משלב 4 פעולות: הזנת לחות אקטיבית מניעת איבוד מים מתוך העור לסביבה ריכוך והרגעה של תופעות גירוי לעור עידוד והגברת התחדשות העור לזכור למרוח מעליו קרם הגנה משמש!!
בהצלחה, אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית אורמדיקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד