כתמים אחרי פצעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים אחרי פצעים
    אלנה
    24/04/2009

היי אני בת 24 ומעולם לא סבלתי מפצעים בפנים או אקנה אבל לפני המחזור לפעמים מופיעים לי פצע אחד או שניים והבעיה היא שאחרי שהם עוברים נשארים לי די הרבה זמן סימנים בפנים, רציתי לדעת האם יש דרך להבהיר את הכתמים האלה, הבעיה היא לא ממש חמורה יש לי פנים חלקות אבל הכתמים האחדים האלה ממש מפריעים לי, אשמח לתגובה.
    תודה רבה, אלנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים אחרי פצעים

הוספת תגובה

• כתמים אחרי פצעים

אורית בן יהודה
    25/04/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    כדי לחדש את העור ולזרז את הבהרת הכתמים עלייך להשתמש בקרם המכיל חומצות, קרם כזה עושה עבודה קרטוליטית (מקלפת), יש מגוון רחב של תכשירים המכילים חומצות.
    במידה ועורך כהה החומצה היעילה ביותר להבהרת העור היא חומצה אזלאית, ניתן להשתמש באזלק קרם של חוה זינגבויים, בכל סוג עור אחר את יכולה להשתמש בקרמים המכילים תערובת
    של חומצות כגון "ברייט" של חברת ביופור. עלייך להיות עקבית בשימוש בתכשירים.
    והדבר החשוב ביותר הוא :להגן על העור משמש ע"י תכשיר הגנה המתאים לעורך ולמרוח מספר פעמים ביום!!!
    חשוב שתגשי לקוסמטיקאית פרא רפואית שתאבחן את עורך ותתאים לך את התכשיר הנכון עבורך.

בהצלחה
    אורית בו יהודה קוסמטיקאית רפאית אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו