מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול פנים בייתיי25/04/2009
היי אורית,
אני בת 19, יש לי פצעונים על עור הפנים וגם צלקות אדומות. יש לי עור שמן..
כל בוקר וערב אני שוטפת את הפנים עם סבון פנים ואחרי זה שמה קרם לחות לפנים. בבוקר אני שמה מייק אפ לחיסוי האדמומיות שיש לי בעור.
התחלתי לא מזמן להשתמש במייבש פצעונים שעוזר לי אך עדיין פצעונים מופיעים לי. וכל 3 ימים אני שמה מסכת פנים...
איך אני מעלימה את הצלקות האדומות שיש לי? (אני עדיין מפוצצת את הפצעונים שגודלים לי).
אני צריכה לציין שצלקת נשארת בערך חודש - חודשיים ואז נעלמת...אבל אני כל פעם פוצעת את הפנים שלי מחדש...
ועוד משהו... יש לי גם פצעונים על הישבן... איך אני מעלימה אותם? חיטטתי בחלק מהם ונוצר צלקת.
תודה רבה על תשובתך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים בייתי
אורית בן יהודה25/04/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
ראשית בדקי את החומרים שאת משתמשת בהם וראי אם הם מתאימים לעור שמן, על המייק אפ צריך
להיות כתוב oil free.
קרם הלחות גם הוא צריך להתאים לעור שמן שלא זקוק בגילך ללחות עשירה , הדבר המומלץ ביותר לעור שמן הוא קרם הגנה משמש נטול שומן שיספק לך לחות מתאימה לעורך ויותר חשוב יגן על פנייך מנזקי השמש.
את צריכה לחדול מחיטוט בפצעים!! ולהסתפק במייבש פצעים נקודתי כגון בנזואיל פרוקסיד או נגזרת שלו. אם יש באפשרותך גשי לקוסמטיקאית שתנקז את כל הנקודות השחורות מפנייך, מהן מתחיל התהליך הדלקתי, כמו כן קוסמטיקאית תוכל לבחון את התכשירים איתם את משתמשת ולראות העם הם מתאימים לעורך, כמו כן , תדריך אותך כיצד לטפל נכון בעור שמן, גם בפנים וגם בישבן.
הכי חשוב הפסיקי לפצוע את עצמך!!
בברכה
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית ,אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)