מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצות על קורס איפור קבועשירי25/04/2009
ביררתי על קורס איפור קבוע המליצו לי על חב' מגיק קוסמטיק
ומשם הפנו אותי להדרכה אצל גיורא שביט אבל עם המוצרים והמכונות של מג'יק קוסמטיקס
אשמח לשמוע המלצות אם יש או שתגובות שליליות
האם כדאי ללמוד שם?
איך המוצרים של מגיק קוסמטיקס?
איך המכונות של האיפור קבוע שלהם?
יש המלצות אחרות?
אשמח לתגובה מהירה אני צריכה להירשם לקרוס גג עד יום שני בבוקר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות על קורס איפור קבוע
אורית בן יהודה26/04/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
את בהחלט יכולה להתחיל עם קורס של מג'יק קוסמטיקס , למדתי שם בעצמי לפני כ 15 שנה ועבדתי עם המכשור והצבעים שלהם עד לפני כ4 שנים .המכשיר טוב ומחירו סביר.
הצלחתך בתחום האיפור הקבוע תלויה קודם בכישרונך וגישתך לאומנות,במידה ויש לך יד ועין טובה לציור או כל אומנות מדוייקת אחרת, תצליחי גם בתחום האיפור הקבוע.
עוד אופציה מצויינת הוא קורס איפור קבוע בהדרכתו של משה אלול -ניו פרמננט מייקאפ, עם כי יש צורך ביד מעולה ומדוייקת מאחר והמכשור מאוד מתקדם ובנוי בטכנולוגיה קצת שונה, דבר המקל על עבודת המאפרת מאחר וחדירת הצבע לעור מהירה . יחד עם זאת יש צורך ביד טובה ובנסיון ואין מקום לטעיות.כיום אני עובדת עם המכשור והצבעים של משה אלול ומאוד מרוצה, את יכולה לבדוק גם אופציה זו.
בהצלחה,
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית, אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)