מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבון פניםאושרית27/04/2009
שלום רב!
על איזה סבון פנים את ממליצה לעור שמן הנוטה לפצעונים מידי פעם?
עד עכשיו השתמשתי בסבון של avene.. אני אשמח לדעת איזה סבון אחר מומלץ.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון פנים
אורית בן יהודה27/04/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
לעור שמן אני תמיד ממליצה על סבון שמצד אחד לא מייבש מידי את העור ומצד שני עושה עבודה קרטוליטית- במקרה של סבון הדבר גורם להמסה של תאים מתים בשכבה הקרנית, דבר המונע מבלוטות החלב ( בלוטות המפרישות שומן- זה שמצתבר כנקודות שחורות) להסתם.
ברגע שבלטת החלב סתומה , עלולים להצטבר בה חיידקים וזה השלב הראשון בהווצרות הפצע.רצוי שבסבון יהיו חומצות אלפא וביתא הידרוקסי העושים עבודה קרטוליטית נפלאה!
אני אישית אוהבת מאוד מנסיון את הסבון של חברת ביופור המכיל גם חומצות אלפא וביתא וגם שמן עץ התה הידוע בסגולתיו המחטאות.
את הסבון את יכולה להשיג אצל קוסמטיקאית.
ברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה?
אושרית04/05/2009את מתכוונת לחברת בי פור יו? כי שאלתי קוסמטיקאית והיא אמרה שאין דבר כזה ביופור אלא בי פור יו..
יש לסבון שם?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בכוונה?
אורית בן יהודה05/05/2009הי)אושרית
יש חברת בשם "ביופור" אני ועוד רבות עובדים איתה, כנראה שהקוסמטיאית שלך לא מעודכנת
החברה" בהנהלת רונית שגב ביולוגית ומפתחת תכשירים פעילים, יש צורך לעבור הדרכה אצלה, את יכולה לאמר לקוסמטיקאית שלך שכדאי להכיר את רונית עצמה ולעבור הדרכה
ואז תוכל לרכוש את מוצרי החברה, הם לא נמכרים במרכזי הקוסמטיקה.לא מדובר ב "בי פור יו"
מומלץ!
יום טוב
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)