מחט חשמלית בבית השחי ובלוטת הלימפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחט חשמלית בבית השחי ובלוטת הלימפה
    רינת
    27/04/2009

אורית היקרה!!!!
    מה שלומך????
    אשמח אם תוכלי לעזור לי....

אחת מלקוחותי בעבר עברה ניתוח קטן בבלוטת הלימפה מתחת לבית השחי הימיני והבנתי שהבעייה היתה שהיו צריכים לנקז את המים שהיו מתחת לבית השחי... היא התלוננה על כאבים מתחת לבית השחי וכמו כן כאבים ששידרו ליד ימין כמו שהיד עצמה נרדמת לה וכך היה עד שהיה הניתוח ואז הרופא אמר לה אחרי כמה חודשים שהיא יכולה לחזור לפעילות רגילה מכל המשתמע מזה.....

עכשיו כעבור חצי שנה היא אמרה לי שהיא רוצה להתחיל במחט חשמלי ומכיון שהרופא אישר לה לחזור לפעילות רגילה החלטנו לעשות את זה. היא הגיעה אלי ביום חמישי לטיפול והשתמשתי בשיטת הטרמוליסיס ומיד כעבור אולי 2 דקות היא אמרה לי רינת אני מרגישה את אותם הכאבים ביד שלי מתחילה להרגיש כמו שהיד נרדמת לי וכאבים שם ואני כמובן מיד הפסקתי.....
    ועכשיו יומיים לאחר מכן היא אומנם אמרה שהכאב פחת ב60 אחוז אבל עדיין שם ואני מאוד מאוד דואגת לה. מחר היא אמורה להתקשר למומחה שלה ונראה מה יהיה....
    אני לא יודעת מה בדיוק קרה שם???? מה דעתך מה קרה??? איך המחט חשמלית השפיעה? האם יכול להיות מצב שיש שם שוב נוזלים?? האם היא תצטרך שוב ניתוח בגלל האלקטרוליסיס או שאולי האלקטרוליסיס זה מה שדחף יותר מהר לדעת שיש עדיין בעייה שם????
    תודה מראש רינת. יש לציין שבבית השחי השמאלי הכל מצויין ושום כאבים אלא רק בבית השחי הימני היכן שעברה ניתוח.
    אני מודה לך מראש , שיהיה לך יום מקסים ינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחט חשמלית בבית השחי ובלוטת הלימפה

אורית בן יהודה
    27/04/2009

היי רינת, מה שלומך?
    לא שכחתי אני עדיין חייבת לך תשובה באימיל, אשתדל בקרוב.
    לגבי המקרה הספציפי, אני לא יודעת בדיוק איזה ניתוח לקוחתך עברה, אך לפי תיאורך חוץ מכאבים מתחת לבית השחי הכאב הוקרן ליד ימין, כמו כן הירדמות של היד, מה שיכול להעיד על בעיה עיצבית.
    גם העובדה שהכאב והרדמות היד חזרו בזמן הקצר שביצעת שם אפילציה מראה על בעיה עצבית, מה שלא קרה בבית השחי השני שלא נותח. (הצטברות נוזלית עלולה להשפיע/ללחוץ על עצב).
    במקרה חריג כזה , למרות שהרופא אמר שניתן לחזור לפעילות רגילה, תמיד בקשי אישור רפואי
    לפני טיפול, רק הרופא המטפל יכול לדעת מה המצב ואפילציה היא לא בהכרח פעילות רגילה!
    אני מקווה בשבילך ובשביל הלקוחה שהמצב יסתדר, אין לי מושג אם היא תזדקק לעוד ניתוח, אני לא רופאה וגם רופא ללא רקע לא יוכל לענות לך על זאת.
    נסי להרגע והמתיני.
    במקרים חריגים, תמיד לכי על הצד הבטוח ובקשי אישור רפואי לטובת לקוחותייך והשקט הנפשי שלך.
    מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר!!!
    אשמח עם תעדכני אותי בהמשך בפורום.

שיהיה לך יום נפלא
    אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית, אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית היקרה

רינת
    28/04/2009

קודם כל תודה על התייחסותך המהירה!!!!
    לגבי הלקוחה שלי אז היא שוחחה אם המנתח שלה והוא אמר שאין שום קשר ביןן זה שהיד נרדמה לה ולכאבים שהיו לה לבין הניתוח הוא חושב שבגלל פעולת האלקוטרוליסיס זה פגע בא ב nerv ובגלל זה היא חשה בכאבים אחר כך. לפי דבריו אם הכאב לא יעבור בתוך שבוע אז הוא ממליץ לה לגשת אלין . אני שוחחתי איתה היום וממאה אחוז כאבים יש לה רק 15 אחוז כך שאני מאוד מאמינה שזה יעבור לגמרי עוד כמה ימים. וכמובן איך אני יכולה לסיים בלי שאלה???!!!!
    האם זה כל כך אופייני לפגוע ב nerv? מה יכול להיות שהיתה הטעות שלי אם בכלל?? כי הרי אנחנו לא יכולים לראות ממתחת לעור....

לגבי שפעת החזירים לפי מה שאני יודעת זה עדין לא הגיע לכאן אבל אני לא בטוחה כי רוב הזמן אנחנו רואים כאן את הערוץ הישראלי ולא הקנדי... אומנם גרה בקנדה אבל מרגישה ישראל!!!!!
    שיהיה לך יום טוב ומחכה לשמוע ממך
    רינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רינת עצמאות שמח בקנדה הרחוקה!

אורית בן יהודה
    29/04/2009

היי,
    אני לא בטוחה לגמרי שאין קשר בין הניתוח למקרה, הרי התופעות הן אותו תופעות כמו לפני הניתוח בלי שום קשר לאפילציה. ועובדה שהדבר קרה דווקא בבית השחי שנותח ולא בשני!
    לא אמורה להיות פגיעה בעצב באפילציה, אך מקום שנותח עבר שינויים במבנהו ואין לדעת....
    יכול להיות מצב שעקב נפיחות לאחר אפילציה , יהיה לחץ על עצב , אך הדבר חולף ונדיר מאוד.
    בכל אופן , אני שמחה שהמצב משתפר ונראה שיחזור לנורמאל.
    אני במקומך לא הייתי מבצעת שוב אפילציה באותו מקום!

עצמאות שמח, אני מקווה שבתור ישראלים אתם חוגגים גם שם!

בברכה, אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית, אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית היקרה

רינת
    29/04/2009

חג שמח גם לך ולכל עם ישראל באשר הוא!!!!
    גם אנחנו חוגגים כאן ומחר יש חגיגות באזור טורונטו ואני מתכוונת כמובן להיות שם!!!
    לגבי הוירוס החדש אז לצערי כן יש את זה בקנדה בערך ל 4 אנשים אם אני לא טועה.. צריך להתפלל שזה לא יהיה מגיפה חריפה בעולם.

שוב תודה על תגובתך המהירה... את מקסימה!!!!!
    וכן גם אני חושבת שאכן יש קשר למרות שרופא המנתח המומחה אמר שאין בכלל שום קשר ומצידו היא יכולה לעשות שוב אלקטרוליסיס או לייזר... אבל אני מה שבטוח לעולם לא אסכים לעשות לה אלקטרוליסיס ממש ממש לא אקח על עצי את האחריות.

אז חג שמח

רינת מקנדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוסמטיקאית בקנדה

לילי
    10/07/2010

הי רונית,
    כבר כתבתי לך בפורום אחר אבל אנסה גם כאן
    אני רוצה ללמוד קוסמטיקה ולעבור לגור בקנדה כי בעלי מתעסק בתחום הרפואה ורמת החיים גבוהה שם יותר מכאן
    אני רוצה לדעת כמה שיותר עם מבחן שצריכים לעבור על מנת לקבל רשיון עבודה קנדי, כמה מרוויחה קוסמטיקאית בתור שכירה ואם באמת הולך שם התחום ואפשר לפתוח מכון יופי
    הבנתי שאם אני באה עם תעודה לא קנדית צריכים לעבור מבחן, אז זה עדיף על ללמוד דקנדה כי הלימודים יקרים. ואם כן היכן כדאי לעבור לעיר גדולה כמו וונקובר למשל או בערים קטנות, השאלה אם התחום מספיק מפותח בערים הקטנות (פרובינציות)
    תודה לך ע להתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו