קרם לאחר גילוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם לאחר גילוח
    מנאר
    28/04/2009

שלום,
    ברצוני לדעת בשביל בעלי, האם אמור קרם לאחר גילוח לשרוף אותו קצת אחרי שהוא שם או לא, ומה את ממליצה שישתמש?
    בשבילי, לאחר שאני מנקה את הגוף שלי מהשערות ( לרוב הזמן דרך מכונה) מהשורש ולא דרך גילוח, נהיה לי קצת עור מגורה ואדום גם לאחר מקלחת, והוא נעלם לאחר כמה שעות, האם ישנו קרם הרגעה שכדאי לי להשתמש לאחר הוצאת השערות? ומה את ממליצה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם לאחר גילוח

הוספת תגובה

• קרם לאחר גילוח

אורית בן יהודה
    29/04/2009

היי:), ישנם ג'לים לעור רגיש לאחר גילוח לצערי איני זוכרת שמות, מעבר לכך ניתן להשתמש לאחר הקרם בו הוא משתמש(הוא שורף בשל החיטוי) באלוורה טבעית המרגיעה את העור.
    גםעבורך לאחר מריטת השיער, מאחר ואין התפרצות של פצעונים, אלוורה טבעית בהחלט יכולה לעזור.
    בהצלחה וחג שמח
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלוורה?

מנאר
    30/04/2009

שלום,
    אז אמור הקרם לאחר גילוח לשרוף, ובקשר לאלוורה אין בעיה לשים אותה על הפנים?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלוורה?

אורית בן יהודה
    30/04/2009

היי:)
    אפטר שייב (קרם/נווזל לאחר גילוח) מכיל בדרך כלל גם מעט אלכוהול וחומרים אנטיספטיים, כדי לחטא את המקום לכן זה שורף, כמו שכתבתי ניתן להשיג גם תכשירים לאחר גילוח לעור רגיש במיוחד.
    בנתיים ניתן בהחלט למרוח אלוורה טבעית לאחר האפטרשייב, מרגיע את העור ותור ללחות העור.

בברכה
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו