הי אורית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי אורית
    נטלי
    28/04/2009

אני 4 חודשים אחרי ראקוטן ואני לוקחת דיאנה35 כבר שנה וחצי אני יכולה לעשות שעווה?ועוד דבר האם זה שאני לוקחת דיאנה ולקחתי את זה גם בשילוב עם הראקוטן גם לפני זה וגם אחרי זה האם זה מאט את החלמת העור שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי אורית

הוספת תגובה

• היי אורית

אורית בן יהודה
    30/04/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    רואקוטן ודיינה עובדים בצורה שונה לגמרי.
    הראקוטאן היא תרופה המכילה ויטמין A , בדומה לרטין A , אך בבליעה , היא גורמת לייבוש בלוטות החלב. חלק מתופעות הלוואי הן קילף ניכר ודיקוק העור לכן יש להזהר בזמן הטיפול ואחריו מפעולות אגרסביות בעור.
    דייאנה לעומת זאת מאזנת את המערכת ההורמונלית וניתנת ברך כלל לנשים עם הפרשת יתר של הורמונים אנדרוגנים (טוסטסטרון), היא עוזרת לאקנה ולבעיות שיעור יתר ע"י איזון הורמונאלי, יחד עם גלולות מומלץ מאוד למרוח קרם הגנה משמש מאחר ואצל חלק מהנשים יכולה להיווצר פיגמנטציה .
    מעבר לכך אין היא משפיעה על עובי העור ורגישותו.
    לכן למיטב ידיעתי נטילת שני התכשירים ביחד לא אמורה להאט את החלמת העור מבחינת רגישותו עקב נטילת ראקוטאן.
    החלמת העור תלוייה במינון הראוקוטן שנטלת ובסוג העור שלך.
    לא כתבת לי פרטים מדוייקים על מצב עורך, במידה ועורך עדיין רגיש עדיף להמתין עם השעווה.
    ניתן למרוט ע"י פינצטה ובזהירות בלי שפינצטה תפצע את העור. עור לאחר נטילת ראקוטן לא מחלים היטב לכן יש להזהר.

בברכה
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי?

נטלי
    30/04/2009

עור אחרי ראקוטן לא מחלים היטב?מה הכוונה שזה אף פעם לא יחלים היטב או לתקופה מסוימת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משו..

נטלי
    30/04/2009

אמרת שהעור נהיה דקיק האם הוא חוזר לעובי הרגיל שלו אחרי הפסקת הראקוטן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ןעוד משו..

אורית בן יהודה
    30/04/2009

בדרך כלל תוך שנה העור חוזר לעוביו הרגיל .אם כי לפעמים העור נוטה יותר לאדממיות וקומפרוז
    (נימי דם), תלוי במינון שנלקח וסוג העור.
    חשוב להקפיד על קרם הגנה בתקופה זו ובכלל...
    לא לדאוג יותר מידי..:)

ערב טוב,
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי?

אורית בן יהודה
    30/04/2009

לתקופה מסויימת !!, בדרך ככל תוך חצי שנה שנה בתקופה זו יש להזהר מפעולות כמו אפילציה, פילינג משמעותי- קילוף(אסור לפחות שנה לאחר נטילת רואקוטן).
    את לאחר 4 חודשים לאחר ראקוטאן לכן לדעתי יש להזהר משעוות במידה והעור עדיין רגיש, היום משתמשים בשעוות שרף
    שהן חזקות מאוד ויש סכנה מסויימת של קילוף העור .

אורית בו יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו