מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי אוריתנטלי28/04/2009
אני 4 חודשים אחרי ראקוטן ואני לוקחת דיאנה35 כבר שנה וחצי אני יכולה לעשות שעווה?ועוד דבר האם זה שאני לוקחת דיאנה ולקחתי את זה גם בשילוב עם הראקוטן גם לפני זה וגם אחרי זה האם זה מאט את החלמת העור שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אורית
אורית בן יהודה30/04/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
רואקוטן ודיינה עובדים בצורה שונה לגמרי.
הראקוטאן היא תרופה המכילה ויטמין A , בדומה לרטין A , אך בבליעה , היא גורמת לייבוש בלוטות החלב. חלק מתופעות הלוואי הן קילף ניכר ודיקוק העור לכן יש להזהר בזמן הטיפול ואחריו מפעולות אגרסביות בעור.
דייאנה לעומת זאת מאזנת את המערכת ההורמונלית וניתנת ברך כלל לנשים עם הפרשת יתר של הורמונים אנדרוגנים (טוסטסטרון), היא עוזרת לאקנה ולבעיות שיעור יתר ע"י איזון הורמונאלי, יחד עם גלולות מומלץ מאוד למרוח קרם הגנה משמש מאחר ואצל חלק מהנשים יכולה להיווצר פיגמנטציה .
מעבר לכך אין היא משפיעה על עובי העור ורגישותו.
לכן למיטב ידיעתי נטילת שני התכשירים ביחד לא אמורה להאט את החלמת העור מבחינת רגישותו עקב נטילת ראקוטאן.
החלמת העור תלוייה במינון הראוקוטן שנטלת ובסוג העור שלך.
לא כתבת לי פרטים מדוייקים על מצב עורך, במידה ועורך עדיין רגיש עדיף להמתין עם השעווה.
ניתן למרוט ע"י פינצטה ובזהירות בלי שפינצטה תפצע את העור. עור לאחר נטילת ראקוטן לא מחלים היטב לכן יש להזהר.
בברכה
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי?
נטלי30/04/2009עור אחרי ראקוטן לא מחלים היטב?מה הכוונה שזה אף פעם לא יחלים היטב או לתקופה מסוימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משו..
נטלי30/04/2009אמרת שהעור נהיה דקיק האם הוא חוזר לעובי הרגיל שלו אחרי הפסקת הראקוטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהןעוד משו..
אורית בן יהודה30/04/2009בדרך כלל תוך שנה העור חוזר לעוביו הרגיל .אם כי לפעמים העור נוטה יותר לאדממיות וקומפרוז
(נימי דם), תלוי במינון שנלקח וסוג העור.
חשוב להקפיד על קרם הגנה בתקופה זו ובכלל...
לא לדאוג יותר מידי..:)
ערב טוב,
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי?
אורית בן יהודה30/04/2009לתקופה מסויימת !!, בדרך ככל תוך חצי שנה שנה בתקופה זו יש להזהר מפעולות כמו אפילציה, פילינג משמעותי- קילוף(אסור לפחות שנה לאחר נטילת רואקוטן).
את לאחר 4 חודשים לאחר ראקוטאן לכן לדעתי יש להזהר משעוות במידה והעור עדיין רגיש, היום משתמשים בשעוות שרף
שהן חזקות מאוד ויש סכנה מסויימת של קילוף העור .
אורית בו יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)