מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בקשר לקרם
דנה25/01/2011לא הבנתי...... מורחים אותו פעם אחת וזהו ? השיער בהיר לצמיתות ?
מז"א צריך לימרוח קרם הגנה מהשמש ?
ולא הבנתי עם צריך לגלח ליפני כי ראיתי פה תגובה באתר על זה , ולא ענו על זה וזה לא נישמע לי הגיוני ...
וכמה קרם זה עולה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצבוע את השערות הפלומתיות שבפנים שלי בצבע בהיר מאוד@29/04/2009
אורית שלום
אני מעוניינת לצבוע את השערות הפלומתיות שבפנים שלי בצבע בהיר מאוד.
אבל יש כמה בעיות.
1)אני לא רוצה שהשערות יהיו מחומצנות כמו שיער הראש,כי זה יראה נורא!
2)האם השיער יגדל שחור ועבה יותר?
האם את שמה לב שאצל אנשים בהירים בעל צבע שיער בהיר,צבע הפלומה שלהם הוא ממש כמו לבן
האם אחרי צבע גם אצלי זה יראה כך?
מחכה לתשובה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ולן
רונית17/05/2009- היכן ניתן להשיגו?
- האם ניתן להבהיר קצת את שיער הראש?
רק מסביב לפנים?
מישהו ניסה? זה יוצא יפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ולן
אורית בן יהודה17/05/2009היי:)
ג'ולן הוא חומר חימצון מיוחד לאיזור הפנים, לא מיועד לשיער הראש!
ניתן להשיג בכל סופר פארם, אני מכירה את התכשיר שנים רבות ההבהרה באמצעותו יוצאת
טבעית יותר מכל הבהרה אחרת.
בברכה אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
Y12629/06/2011שלום אני בת 14 ויש לי שערות באזור הבטן ואני רוצה להבהיר אותם באמצעות התכשיר של ג'ולן . הייתי רוצה לדעת אם זה מותר לגילי ושלא יזיק לי .
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ו...
Y12629/06/2011אני רוצה לדעת כמה זמן זה מחזיק עד שההבהרה נגמרת .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רונית19/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית אפשר לצבוע איתו גם את אזורים
אורלי05/02/2011בגוף? והוא לא מאריך את השיער? כי היו פעמים שחמצנתי בבטן והיה נראה לי שהשיער צמח יותר ארוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
אורלי07/02/2011ועוד שאלה ראיתי שגו'לן עולה מאוד יקר מה ההבדל בין זה לקרם הבהרה רגיל שעולה כמה שקלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להשתמש בג'ולן גם בגוף
אורית בן יהודה07/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אורית אבל לא ענית לי מה ההבדל
אורלי07/02/2011בין גו'לן שעולה יקר להבהרה שעולה כמה שקלים? והאם זה מאריך את השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אורית אבל לא ענית לי מה ההבדל - תגובה
אורית בן יהודה12/02/2011הי אורלי,
מנסיון רב שנים במקצוע וממשוב של לקוחותי לא שמעתי על בעיות בשימוש בג'ולן
גם באזור הגוף וגם באזורים שונים הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)