מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים וסימניםהדר06/05/2009
שלום לך אני בת 19 ...ויש לי מעט פצעים ולאחר מכן נשארים לי סימנים אדומים אני מנקה את הפנים בבוקר ובערב וזה לא ממש עוזר הייתי אצל קוסמטיקאית היא נקתה לי את הפנים אבל לאחר מכן יצאו לי עוד פצעים אני צריכה את עזרתך מה לעשותת..יש דרך שבה אני יכולה להעלים את הסימנים ולחזור לעוד פנים חלק ונעים?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים וסימנים
אורית בן יהודה06/05/2009היי:) ברוכה הבאה לפורום.
אשמח עם תפרטי לי באיזה תכשירי ניקוי את משתמשת??
בברכה
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים וסימנים
הדר07/05/2009תודה לךך... אני משתמשת של בסבון פנים של קרליין ולאחר מכן אני מנקה את הפנים עם מי פנים של קלין אנד קלייר ואז אני מורחת קרם של קליין מדי ערב ובוקר..
בכל אופן אין לי הרבה פצעים או ממש אקנה אלו פצעים בודדים שמשאירים סימנים לאחר מכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים וסימנים
אורית בן יהודה07/05/2009היי הדר:)
החומרים של קרליין טובים ,אך נראה שלא מספיק פעילים למצב של אקנה קלה כמו שלך, אני מציעה לך בחום לגשת לקוסמטיקאית טובה שתתאים לך תכשירים יותר פעילים, יש מספר אופציות אחת מהן הן החומרים של חביבה רבקין NBC סבון ומי הפנים החומים שלה שנוסף לטיפול בעור השמן מטפלים בעור פגום, יעזור לך מאוד לזרוז החלמת העור לאחר ריפוי פצע (הסימנים האדומים).
חשוב מאוד להשתמש בקרם הגנה עם מסננן קרינה המתאים לעור שמן , אתן לך שתי אופציות טובות :קרם הגנה לעור שמן של חוה זינגבויים או קרם הגנה טיפולי לעור שמן של חברת "רניו".
שניהם עם SPF 15 , חשוב מאוד למרוח מספר פעמים ביום , שניהם אינם מעודדים יצירת קומודונים(נקודות שחורות) ומכילים חומרים אנטיספטיים.
עם את רוצה לשדרג את הטיפול בבית ממולץ מאוד להשתמש בחומר עם חומצה אזלאית המצמצמת את הפרשת החלב (השומן) ב40% בשימוש ממושך - לחווה זינגבויים יש קרם מצויין בשם "אזלק".
גשי לקוסמטיקאית העובדת עם החומרים האלו ( את יכולה לעשות בירור טלפוני) שתדריך אותך איך להשתמש במוצרים.
בהצלחה,
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)