מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שאלות -אורי07/05/2009
היי אורית,
יש לי שתי שאלות:
1. יש לי בעיה של פיגמנטציה באזור המפשעה, מה שמאוד מפריע לי להסתובב עם בגד ים, מה ניתן לעשות? יש משחה שיכולה להבהיר את המקום? (אני אחרי 2 לידות ועדיין מתביישת ללכת לרופא עור שיאבחן..)
2. פטריות בציפורני הרגליים - ניסיתי כדורים, עזר וחזר כעבור זמן מה, ניסיתי לק מיוחד, עזר חלקית ושוב חזרו הפטריות. מה ניתן לעשות?? (בהתחשב בכך שאני מניקה ולא יכולה להשתמש בתרופות מסוימות)
תודה תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
אורית בן יהודה07/05/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
ראשית , את תמיד יכולה לגשת לרופאת עור , ממש אין לך במה להתבייש, רופא/ה ראו כבר הכל
ומתבוננים בבעיות כאלו מנקודת מבט רפואית ויכולים להתאים לך טיפול לפיגמנטציה באזור המפשעה העדין - אני יכולה לתת לך כמה עצות אך מאחר ולא ראיתי אותך ויתכן והפגמנטציה מתגברת עקב חיכוך העור במקום ,מומלץ להתגבר על הבושה , היא עוברת לאחר הפעם הראשונה ולגשת לרופא/ה עור.
לגבי הפטריות בצפורני הרגליים, מאחר וניסית כבת כדורים והכל חזר, אני ממש לא מומחית בעניין אך יש תאוריה שפטריות וצרות אחרות נוצרות עקב קנדידה בגוף (סוג של פטריה הגורמת לבעיות רבות) ניתן לגשת לדיאטנית קלינית או נאוטרופט - תזונה מאוד משפיעה על התפתחות קנדידה, למשל תזונה עשירה בסוכרים ופחמימות.
עצה נוספת- גזרי תמיד את צפורני הרגליים הנגועות בפטריה כמה שיותר ופזרי כל יום טלק אונדיציל
המיועד למניעה וטיפול בפטריות ברגליים, פזרי את הטלק גם בכל זוגות הנעליים לעתים קרובות.
בנוסף את יכולה לקנות שמן עץ התה, חומר פעיל מאוד ואנטי פטרייתי , טיפה ממנו על כל ציפורן נגועה יכולה לעזור - את יכולה להשתמש האונדיציל ובשמן עץ התה במקביל.
מקוה שעזרתי
בברכה, אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - את מקסימה
אורי07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן לרכוש את הטלק אונדיציל
דפנה24/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל בית מרקחת
אורית בן יהודה24/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)