שתי שאלות -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות -
    אורי
    07/05/2009

היי אורית,
    יש לי שתי שאלות:
    1. יש לי בעיה של פיגמנטציה באזור המפשעה, מה שמאוד מפריע לי להסתובב עם בגד ים, מה ניתן לעשות? יש משחה שיכולה להבהיר את המקום? (אני אחרי 2 לידות ועדיין מתביישת ללכת לרופא עור שיאבחן..)
    2. פטריות בציפורני הרגליים - ניסיתי כדורים, עזר וחזר כעבור זמן מה, ניסיתי לק מיוחד, עזר חלקית ושוב חזרו הפטריות. מה ניתן לעשות?? (בהתחשב בכך שאני מניקה ולא יכולה להשתמש בתרופות מסוימות)
    תודה תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות -

הוספת תגובה

• תשובות

אורית בן יהודה
    07/05/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    ראשית , את תמיד יכולה לגשת לרופאת עור , ממש אין לך במה להתבייש, רופא/ה ראו כבר הכל
    ומתבוננים בבעיות כאלו מנקודת מבט רפואית ויכולים להתאים לך טיפול לפיגמנטציה באזור המפשעה העדין - אני יכולה לתת לך כמה עצות אך מאחר ולא ראיתי אותך ויתכן והפגמנטציה מתגברת עקב חיכוך העור במקום ,מומלץ להתגבר על הבושה , היא עוברת לאחר הפעם הראשונה ולגשת לרופא/ה עור.
    לגבי הפטריות בצפורני הרגליים, מאחר וניסית כבת כדורים והכל חזר, אני ממש לא מומחית בעניין אך יש תאוריה שפטריות וצרות אחרות נוצרות עקב קנדידה בגוף (סוג של פטריה הגורמת לבעיות רבות) ניתן לגשת לדיאטנית קלינית או נאוטרופט - תזונה מאוד משפיעה על התפתחות קנדידה, למשל תזונה עשירה בסוכרים ופחמימות.
    עצה נוספת- גזרי תמיד את צפורני הרגליים הנגועות בפטריה כמה שיותר ופזרי כל יום טלק אונדיציל
    המיועד למניעה וטיפול בפטריות ברגליים, פזרי את הטלק גם בכל זוגות הנעליים לעתים קרובות.
    בנוסף את יכולה לקנות שמן עץ התה, חומר פעיל מאוד ואנטי פטרייתי , טיפה ממנו על כל ציפורן נגועה יכולה לעזור - את יכולה להשתמש האונדיציל ובשמן עץ התה במקביל.

מקוה שעזרתי
    בברכה, אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - את מקסימה

אורי
    07/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן ניתן לרכוש את הטלק אונדיציל

דפנה
    24/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל בית מרקחת

אורית בן יהודה
    24/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו