מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כוויותנטע08/05/2009
שלום אורית
עברתי טיפול אפילציה, כנראה האפילטורית הגזימה עם תדר החום במכשיר, וכשחזרתי הבייתה ראיתי שהכל נהפך לשלפוחיות. היום לאחר חודשיים נותרו כמה סימנים אדומים, הבנתי שזה כוויות.
הן בולטות בעיקר בשמש, באור, או במאמץ גופני.
האם לדעתך הכוויות יעברו או יתבהרו עוד?
האם אני צריכה לתבוע אותה?
הייתי אצל רופאי עור והם לא ממש התייחסו ואמרו לחכות, אני מעדיפה לשאול אותך כאחת שמבינה בתחום ולשאול מה את מייעצת לי לעשות כעת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כויות
אורית בן יהודה09/05/2009היי שרית:) ברוכה הבאה לפורום.
ביקרת אצל רופא עור עור והם לא ממש התיחחסו לפי דברייך.
הסיבה לכל לכך היא שרופא עור מודע ליכולת ההתחדשות המדהימה של העור במיוחד בגיל צעיר,במקרים כאלה הדבר הנכון ביותר הוא להסביר ולהרגיע , רופאי עור עמוסים מאוד ולא תמיד
יספקו לך את הידע הנדרש.
כקוסמטיקאית ותיקה גם אני מודעת לזה אך נתקלת לעיתים בלקוחות הנלחצות בשל חוסר ידע,
אני מאוד מבינה אותם ואותך... הסבר מקצועי מאוד מרגיע את המטופל/ת.
לדברייך הסימנים בולטים יותר בשמש ובזמן מאמץ, דבר המעיד שהעור במקום דק יותר, במשך הזמן העור יחזור לעצמו , במקום לתבוע את הקוסמטיקאית גשי אליה או לקוסמטיקאית אחרת במידה איבדת אמון בקודמת ובקשי קרם טיפולי שיזרז את התחדשות העור ע"י חומרים קרטוליטים המכילים גם
רטינול שהוא נגזרת של רטין A (משפעל את הדרמיס ומעבה אותו) , כגון "רניו" מסדרת דרמסל של חברת ביופור .
כמובן רק במידה והקוסמטיקאית לאחר איבחון העור מחליטה שתכשיר זה מתאים לך, לא כתבת בת כמה את...
חשוב ביותר בזמן שימוש בחומרים קרטולטים ובכלל!!!! להקפיד ולהשתמש בקרם הגנה בעל SPF גבוה ולמרוח לעיתים קרובות .
מקווה שקצת נרגעת,
בהצלחה,
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוויות
נטע09/05/2009אני בת 32, יש קשר?
אפילטורית אחרת ראתה שזאת כוויה ואמרה לחכות.
אבל למה אני צריכה לסבול בגלל טעויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכויות
אורית בן יהודה10/05/2009היי, בגילך התכשיר שהמלצתי עליו יכול להתאים ובדרך גם לשפר את עור הפנים בצורה ניכרת ,
כמובן לאחר איבחון של קוסמטיקאית.
שאלת למה את צריכה לסבול בגלל טעויות? העם ניגשת לאפילטורית שטיפלה בך לאחר המקרה?
העם היא הציעה לך פתרונות? במקצועות פרארפואיים יש לפעמים סיבוכים ובעלת מקצוע בעלת ידע
אמורה לדעת איזה טיפול יש לתת ויש לעשות זאת כמה שיותר מהר כך השיפור מהיר יותר!
בכל מקרה עברו רק כחודשיים יש לטפל במהרה להרגע ולהמתין בסבלנות!
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)