פילינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילינג
    אור
    18/05/2009

שלוום אורית

מהיכן את ממליצה לי לרכוש חומרים לפילינג טובים . במשחה /נוזל? כאשר הנוזל מעניין אותי יותר.

(אני קוסמטיקאית)
    מעניין אותי חומרים לפילינג לפיגמנטציה, ולאקנה מודלק.
    מאחר והשוק רווי אשמח לקבל המלצה מניסיונך)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילינג

הוספת תגובה

• פילינג

אורית בן יהודה
    18/05/2009

היי אורנה:)ברוכה הבאה לפורום.
    אני שמחה שיותר ויותר קוסמטיקאיות מצתרפות לפורום.

חשוב לי לדעת העם את מעוניינת בפילינג נוזלי הגורם להמסה, או בפילינג הגורם לקילוף משמעותי?
    מצפה לתשובתך .

ערב טוב,
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג

אורית בן יהודה
    19/05/2009

היי אורנה,

מקורת לרכישת פילינג לקוסמטיקאיות:
    אצל חוה זינגבויים תוכלי למצוא מגוון של פילנגים להמסה ולקילוף, אך הם מוכרים רק לתלמידות שסיימו קןרס פרארפואי במכללה של חוה, כמו כן מוצרים מעולים להמשך העבודה הקרטוליטת בבית.
    פילינג מצויין לריפוי אקנה ופוסט אקנה של חברת קארט את יכולה לרכוש במרכזי שיווק לקוסמטיקאיות, יש לעבור הדרכה קצרה- תוצאות נהדרות.
    אצל קובי שמיר - חברת תפוח תוכלי למצוא פילינג טוב להמסה, הם גם ידריכו אותך.
    מריים קייסר-MGP- אצלה ובמרכז לקוסמטיקאיות תוכלי למצור פיליגים אמריקאים כגון 15% חומצה גליקולית ועוד מוצרים לאקנה פיגמנטציה ובעיות עור שונות וכן חומרים קרטוליטים נהדרים להשלמת הטיפול בבית, יש צורך ברקע פרא רפואי כדי לעבוד נכון ולהשיג את התוצאות הרצויות למי שלא מנוסה ,מריים מעבירה קורס של שישה מפגשים תוכלי ללמוד ממנה המון.
    .(חשוב לציין שגם חומר קרטוליטי לשימוש ביתי מבצע פילינג איטי יותר אך עקבי וחומר קרטוליטי הוא חלק בלתי נפרד מעבודה עם פילינגים)
    כמו כן חברת כריסטינה של מרים זהבי שגם ממנה ניתן ללמוד רבות מעבירה הדרכות שונות
    החל מפילינג רוז דה מר ועוד.

אלו פילנגים ותכשירים קרטוליטים שאני אישית מעדיפה מנסיון, חשוב לציין שאני לא "ננעלת" על פילינג ספציפי אלה מתאימה לפי סוג הבעיה והחומרים הפעילים בפילינג.

אשמח לעזור לך בהמשך.

המון בהצלחה,
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו