מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת מאוד מטיפול iplדבש18/05/2009
שלום
היה לי שיעור באיזור המפשעה ועד לקו של הישבן ,שנגרם ממישהי שהורידה לי שיער בשעווה באיזור זה לשווא ,ומאז אני מתוסכלת נורא .
הקוסמטיקאית שלי אמרה שאפשר להוריד באיזור זה בipl ללא שום דאגות שתהיה עוד צמיחה של שיער .התחלתי ואני כבר בטיפול ה3 ,ורציתי לדעת עד כמה זה אכן יעיל ,אני נורא מודאגת ,זה השיער צומח לי שם קוצני וזה איזור נורא רגיש ,זה באמת יעיל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת
אורית בן יהודה18/05/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
טיפולי IPL הנעשים בצורה מקצועית יעילים מאוד במיוחד באזור המפשעה!
ראשית חשוב להדגיש שיש צורך לפחות בעשרה טיפולים בהפרשים של חודש וחצי , חודשיים ולפי התקדמות הטיפול ניתן להרחיק את הטיפולים, כמו כן חשוב לציין שהשיער מידלל בכ-80% ובשלב
זה ניתן לסיים את התהליך ע"י אפילציה או לבצע טיפולי תחזוקה אחת למספר חודשים.
לאחר הטיפול השיער אכן צומח קוצני (טיפול ראשון , שני) אך לאחר כשבועיים אמור לנשור והמקום אמור להיות חלק עד לצמיחה הבאה של השיער, שהיא בדרך כלל דלילה יותר .
היתה לך נשירה של שיער בין טיפול לטיפול???
מצפה לתשובתך,
בברכה, אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
דבש19/05/2009תודה על התגובה המהירה ועל תשומת הלב
ראשית אני רוצה לדייק ולציין שהטיפול מתבצע באיזור המפשעה עד הישבן ולקו שבין הישבן למפשעה
זאת אומרת איזור רגיש שהחשש העיקרי שלי הוא ,שלא יצמח לי חלילה יותר שיער ממה שהיה בעקבות הטיפול הזה ולכן פניתי אליך.
אני מטופלת אצל קוסמטיקאית ,שאמרה שנחכה בין טיפול לטיפול שבועיים .
עברתי 3 טיפולים עד כה ולא נשר לי שיער ,אלא צמח קוצני ובמקומות מסויימים יש מעט מאוד התקרחות ,אך לא באיזור הישבן . מה דעתך על התדירות והיעילות של הטיפול לאיזור זה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
אורית בן יהודה19/05/2009היי,
היום יודעים שחשוב להמתין בתחילת הטיפול באזור זה כחודש וחצי בין טיפול למשנהו.
אין שם הגיון לבצע טיפול כל שבועיים , את אמורה כפי שכתבתי להמתין לנשירה של השיער וצמיחת מחזור חדש של שיער כדי שהטיפול יהיה אפקטיבי !
מאוד יתכן שעורך כהה במיוחד באזור בין ישבן למפשעה , לכן יתכן והקוסמטיקאית מבצעת טיפול בעוצמות נמוכות ולכן הטיפול לא אפקטיבי, במקרה של עור כהה חשוב מאוד להזהר ולעבוד בעוצמות שלא יגרמו כויה וכדי לפצות על האנרגיה החסרה יש לעבור מספר פעמים על אותו מקום באותו טיפול .
אוסיף ואומר שהאזור של קו הישבן במיוחד בעור כהה לא מגיב במהירות כמו אזור המפשעה.
במפשעה,עשית טיפול כל שבועיים (סה"כ חודש וחצי)את אמורה בשלב זה להיות חלקה עד לצמיחה מחודשת! לכן אני בהחלט מבינה מדוע את מודאגת, אולי יש מקום לעבור לטפל במקום אחר שקיבלת עליו המלצות.
אין לך מה לדאוג מצמיחה מוגברת באיזור זה, ברגע שתטופלי נכון דווקא שיער קוצני כפי שאת מתארת מגיב נהדר!
בברכה,
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)