עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    סתיו
    20/05/2009

אורית שלום ...

אני נער בן 16 וחצי ויש לי בעיה שמאוד מפריעה לי ....אני לא מתגלח ככ' הרבה אבל יש אזור שבהם פעם במקום להקלח הייתי מורט עם פינצטה (באזור הסנטר) עכשיו אזור זה שאני מגלח אותו הוא לא מתגלח חלק כמו באזור השפם אלה משאיר סימנים קטנים של שערות מעל שערות אלו יש מין שכבה של עור וגם שאני מקלף שיכבה זו עעדין השערות לא מגלחות כמו שצריך והם עבות וצמחות מהר יחסית .. האם זה שיערה שגדלה מתחת לעור ? והאם אפשר לתקן את המצב כך שהשערות יתגלחו ולא ישאירו סימנים קטנים וכן שהם לא יגדלו מהר ושחורות ועבות ....

אודה לך מאוד אם תעזרי לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה

אורית בן יהודה
    21/05/2009

היי נועם:) ברוך הבא לפורום.
    לפי תאורך באמת מדובר בשיערה מתחת לעור, הטיפול המומלץ לבעיה זו הוא תכשיר בשם "פוליסן", ניתן לרכוש אצל קוסמטיאיות,חומר גורם להמסת העור המת במקום וכך השיערה משתחררת, כמו כן מונע הופעת פצעונים לאחר גילוח.
    לא ניתן למנוע מהשערות לצמוח עבור ושחורות, צמיחת השערות בגילך מושפעת מהורמון הטוטסטרון- ההורמון הגברי, המופרש בכמיות הולכות וגדלות בגיל ההתברות אצל בנים.

בברכה,
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

סתיו
    27/05/2009

היי אורית ...
    קודם כול תודה .. דבר שני לא כול השערות שלי צומחות עבות ושחורת רק אלו שציינתי לך שתלשי עשכיו הם גדולות מתחת לעור בצורה יותר מהיר ועבות ושחורת ... שאר השערות אצלי גודלים בצורה נורמלית ... אז אם אני שיתמש בפוליסן הזה השערות יפסיקו לצמחות מתחת לעור ויגדלו כמו שאר השערות אצלי בצורה נורמלי ולא עבות מדיי ושחורות ?
    ושאלה שניה איך משתמשים בפולסין הזה פשוט מורחים אותו וזהו ? ומתי למרוח ישר אחרי הגילות מתי שהערות מתחת לעור ?!

תודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

אורית בן יהודה
    27/05/2009

היי נועם:)
    פוליסן מורחים פעמיים ביום ניתן גם לאחר גילוח על השערות שצומחות מתחת לעור.
    הפוליסן אמור רק להמיס בהדרגה (פעולה קרטוליטית) את העור ולשחרר את השיער,אין לו שום השפעה על עובי השיער. מאחר וגילך צעיר סביר להניח שבמשך הזמן שאר השיער יצמח עבה ושחור.
    אפשרות נוספת לשחרור השיער היא לגשת לקוסמטיקאית טובה שתשחרר בעדינות את השיער באמצעות מחט.
    צמיחת השיער מושפעת מהורמוני המין הגבריים וגיל ההתבגרות הוא גיל עם שינויים הורמונליים רבים,,
    כך שאין לי תשובה בשבילך.

חג שמח,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו