קוסמטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוסמטיקה
    דניאל
    27/05/2009

שלום
    רציתי לשאול לגבי מוצרי חברות 'הולילנד' ו'מדבר יהודה' האם הם נחשבים למוצרים טובים בתחום הקוסמטיקה הרפואית? האם את ממליצה להשתמש בהם או בחברות אחרות?

הסתכלתי קצת באתר שלך ופגשתי ונתקלתי שמה בתמונה של לפני ואחרי טיפול במילוי עצמות לחיים אותן תמונות מופיעות גם באתר של רופא עור , האם המטפל זו את או הוא?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוסמטיקה

הוספת תגובה

• קוסמטיקה

אורית בן יהודה
    27/05/2009

היי דניאל)ברוכה הבאה לפורום
    לא הבנתי משאלתך האם את קוסמטיקאית המבקשת יעוץ לגבי שימוש בתכשירים במכון או מישהיא הרוצה המלצה ככללית.
    גם לחברת הולילנד יש חומרים טובים וגם לצמחי מדבר יהודה,.אני עובדת עם הרבה חברות ומנסיון יודעת מהם המוצרים הטובים והפעילם ביותר בכל החברות.
    המלצה ספיציפית צריכה להיות לאחר איבחון עור, רק כך אני מחליטה איזה מוצר ואיזה חברה מתאימה למטופל, וכן! חלק ממוצרי הולילנד וצמחי מדבר יהודה פעילים מאוד.
    לגבי התמונות באתר: אלו תמונות שהחברה המשווקת את מוצרי המילוי מאשרת להשתמש בהם,
    להדגמת תוצאות אפשריות בשימוש בחומר המילוי.
    לכן את רואה אותם בכמה אתרים, בקליניקה אצלי יש תמונות של אנשים שעברו אצלי בקליניקה את המילוי,אך אני לא מפרסמת אותם באינטרנט מטעמי פרטיות.
    לא אני מבצעת את הזרקות !, רופא העובד איתי בשיתןף פעולה בקליניקה מבצע את כל הטיפולים הרפואיים, קוסמטיקאיות לא מורשות בשום אופן לבצע הזרקות!

בברכה,
    אורית בו יהודה , קומטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דניאל
    02/06/2009

שלום שוב,
    לא, אני לא קוסמטיקאי,
    אני אדם פרטי שמעוניין לדעת מהם החומרים הטובים לי ובכלל
    האם קיימות חברות יותר טובות מהולילנד ומדבר יהודה? האם את משתמשת איתם?
    תודה מראש ,
    קיבלתי דוגמית של ג'ל לשיקום העור של מדבר יהודה, ולפני שאשתמש בו רציתי לשאול אם בטוח להשתמש בזה?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אורית בן יהודה
    02/06/2009

היי:)
    לכל חברה יש את מוצרי ה"דגל" שלה, איני יכולה לדעת בלי לראותך אם הדוגמית מתאימה לך.

בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו