חטטים בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חטטים בפנים
    יוסי
    29/05/2009

שלום לך... תיראי יש לי בעיה שמציקה לי יש לי בפנים מין חרציצים כאלו מין חטטים אני לא יכול לקרוא להם צלקות או משהו כזה אבל הבעיה היא שאני רואה אותם רק בסוגי תאורה שונה למשל אם יש עליי אור ממש חזק מהשמש או מתחת לאיזו מנורה חזקה אז אני רואה אותם אבל ככה ברגיל אני לא רואה ...עכשיו קניתי את המוצר הזה ברייט נגד צלקות וחטטים של ביופור אם את מכירה ... ?ודיברתי עם מנהלת הפורום של החברה והיא אמרה לי שאם אני ימרח את המשכה הזאת הם יעלמו...מצב הפנים שלי הגדירו אותו כפוסט אקנה יש לי גם פצעים על הפנים הם לא עמוסות בפצעונים יש פה ושם ....השאלה שלי אלייך מה את ממליצה לי לעשות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חטטים בפנים

הוספת תגובה

• חטטים בפנים

אורית בן יהודה
    30/05/2009

היי יוסי:)
    אני מכירה את המוצר והוא טוב, אני מבינה שדיברת עם רונית , והיא המליצה לך על השימוש במוצר,
    עלייך להתמיד בו לאורך זמן כדי לראות תוצאות.
    על הפצעים אני ממליצה לך למרוח תכשיר מקומי המכיל בנזואיל פרוקסיד- להשיג בבית מרקחת.
    בהצלחה
    אורית בו יהודה, קוסמטיקאית רפואית אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חטטים

יוסי
    13/06/2009

כן הבנתי אותך האם את ממליצה לעשות גם פילינג שזה יזרז את הטיפול והאם באמת זה יעלים לי אותם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חטטים

אורית בן יהודה
    13/06/2009

ניי יוסי:)
    פילינג באופן כללי עוזר מאוד לעור אקנתי וחטטים, אך יש לראותך כדי להחליט האם הטיפול מתאים לך, יש סוגי עור הנוטים לפיגמנטציה כתוצאה מפילניג והדבר דורש הכנה של העור עם חומרים מיוחדים, כדי לא לסבול מתופעות לוואי במיוחד בקייץ!

בברכה,אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו