אפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה
    אושרית
    31/05/2009

אורית היקרה, שלום!
    התחלתי טיפול ראשון בפנים באפילציה (של רבע שעה) ולאחר מכן הופיעו לי נקודות אדומות שהפכו עתה- 5 ימים לאחר הטיפול לנקודות שחורות באזור שטופל, האם זה נורמלי? האם יעבור ללא השארת כל סימן של כתמים?
    אני שואלת כי אני מפחדת להמשיך בטיפול בכל איזור הפנים (אני צריכה לטפל ממש בכל הפנים) כי אז יופיעו לי הפצעים/הנקודות האלו בכל הפנים וזה מכוער... מה עושים?
    בנוסף, האפילטורית נתנה לי למרוח מידי יום, 5 ימים לאחר הטיפול, על אזור הפנים שבו בוצע אפילציה את המשחה: e-b ella bache - האם את מכירה וממליצה עליה?
    ראיתי בתגובותיך הקודמות לגבי אפילציה שאת ממליצה על המשחה ויטה מורפן אז האם כדאי לי להשתמש בזה ולא במה שהיא נתנה לי?
    אודה מאוד לקבלת תשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה

הוספת תגובה

• אפילציה

אורית בן יהודה
    01/06/2009

היי אושרית:) ברוכה הבאה לפורום.
    מאוד יכול להיות שהנקודות השחורות שהופיעו על פנייך לאחר האפילציה הן :קרוסטות"- תהליך הגלדה של פצע, הקרוסטה אומרה לנשור המהירות המירבית, לכן אני ממליצה ללקוחותי וכן על גבי פורום זה על משחת ויטה מורפן הגורמת להשלת העור "המת"- קרוסטה במהירות, כמו כן המשחה אנסטפטית- אנטי דלקטית.
    אני לא מכירה את המשחה ששאלת עלייה, אני אישית מעדיפה לשלוח מטופלים לרכוש משחה
    טיפולים ויעילה מבית המרקחת, ויטה מורפן עוזרת בנוסף בבניית תאים חדשים ובריאים.
    חשוב שלא תיבהלי, מרחי קרם הגנה לעיתים קרובות ובמידה ואת מפתחת פיגמנטציה (כתמים) באזור האפילציה, לאחר נשירת הקרוסטה, בקשי מהקוסמטיקאית חומר המדכא את אינזים הטירוזינא שהוא חומר המוצא למלנין (מלנין- חומר האחראי על שיזוף פגיגנטציה וכ"ו). תכשיר כזה בנוסף למריחה של קרם הגנה משמש כל שעתיים בשעות העור ימנע תופעות לואי .

יום טוב,
    אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו