מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםלילך02/06/2009
שלום לך אני בת 21ויש לי שאלה שמטרידה אותי מאוד
הייתי אצל קוסמטיקאית שעשתה לי טיפול שעווה גבות ושפם עם סיום המריטה היא הוציאה לי גם כמה שערות מהאף עם פינצטה אני נורא חוששת שבגלל זה עכשיו יצמחו לי שיערות בכמות מופרזת ואולי נזק בניחריים גם אני רק הרי יודעת שאסור להוריד משם שיערות אף אחת לא מורידה משם בגלל זה אני לא יודעת מה לעשות היא הוציאה לי בטענה שאמרה לי שהיא הייתה מוכרחה כי זה לא היה יפה ככה
זה מאוד מפחיד אותי
מה אני אמורה לעשות עכשיו? להוריד את כולן עם אפילציה או משהו אחר?
מקווה שתעני לי בהקדם
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
אורית בן יהודה02/06/2009היי, לילך:)ברוכה הבאה לפורום.
אני בהחלט מבינה את דאגתך, אך על תילחצי המתיני וראי איך השערות צומחות.
אפילציה בתוךהנחיריים אי אפשר לבצע מאחר ואין גישה לעבודה מדוייקת.
במקרה של צמיחה מוגברת , ניתן לעבוד עם IPL, מניחים ג'ל על הנחיריים ונותנים כמה פולסים של אור, ברוב המקרים במידה וזה לא עמוק מידי יש דילול של השיער.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בחזרה
לילך03/06/2009אבל את חושבת שבגלל הפינצטה יכול להגרם נזק ??הניחריים יכולות להשתנות בצורה שלהן או שזה רק נראה ככה בהרגשה שלי עכשיו???
אני מאוד מודאגת ומפחדת
בבקשה תעני לי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה להרגע
אורית בן יהודה03/06/2009היי:)
צורת הנחריים לא תשתנה, זו רק הרגשה וחרדה.
המתיני סביר להניח שהכל יסתדר...
ערב טוב ורגוע
אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)