מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפוחדתלילך03/06/2009
שלום לך
אני ממש מפחדת אני הייתי אצל קוסמטיקאית יש לי זה נקרא אסטמה של האור " דרמיטיס " משהו כזה. היא שמה לי כזה כמו מנורה אדומה כזו היא אמרה לי שזה אינפרא אדום היא רצתה לשים את זה ל הזרועות הידיים כדי לראות זה חימם לי את המקום גם מה שמפחיד אותי זה שהיא סובבה את המנורה הזאת והיא נפגשה עם הפנים שלי וגם בעיניים לא היה לי משקפיים כאלה מיוחדות ששמים על העיניים
עכשיו אני מפחדת שמא אולי זה גורם לנזק ואולי אפילו הוריד לי את השיער כי הבנתי שאינפרא אדום משתמשים כדי להוריד שיער מהגוף
וזה נורא מפחיד אותי שעצם זה שהמנורה הזאת עברה לי על הפנים והעיניים ואולי פגעה בי ככה מאוד מפחידה אותי
אני מקווה שתעני לי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפוחדת
אורית בן יהודה04/06/2009היי ליהי:)ברוכה הבאה לפורום.
ראשית, איני יודעת באיזה מכשיר השתמשה הקוסמטיקאית.כשמדובר באור אינפרא אדום או קרוב לאינפרא אדום (הסקלה רחבה) מקובל לשים משקפי מגן.
אך שוב, מגוון המכשירים רחב ואיני יודעת באיזה אורכי גל הקוסמטיקאית השתמשה.
לגבי חששך מהסרת שיער, הסירי דאגה מליבך, ישנם מכשירים העובדים על אקנה למשל מכשיר איתו אני עובדת בקליניקה
המשלב אור כחול ואור אינפרא אדום ואינו גורם להסרת שיער , משמש רק לריפוי אקנה ועיקוב תהליכי הזדקנות, תלוי בפונקציה, המכשיר איתו אני עובדת מחייב משקפיים!.
אני מציעה לך פשוט לשאול ישירות את הקוסמטיקאית איזה מכשיר זה ועל איזה אורכי גל הוא עובד והאם הוא מחייב משקפי מגן.
ברגע שתדעי איזה מכשיר זה , ניתן גם לברר דרך האינטרנט או דרך המפיצים לגבי חובת משקפי מגן.
בנתיים הרגעי...
בסך הכל מדובר בחשיפה חד פעמית וקחי בחשבון שבמידה ולא הרגשת סינוור נוראי והפרעות בראיה מייד לאחר טיפול, לא ניגרם נזק משמעותי.
יום טוב,
אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)