עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף
    לילך
    04/06/2009

שלום לך
    אני עברתי טיפולי לייזר כבר טיפול שמיני שלי וזה לא גודלות לי שיערות אבל זה נראה פצעים כמו אחרי גילוח אחרי שהבטיחו לי שהעור ייראה חלק ויפה
    מה אמורים לעשות? אני מפחדת שזה יישאר ככה לתמיד
    ושמעתי שקיימת שעווה קריסטל שאת מורחת פעם אחת פעמיים ולא צומח יותר והעור נשאר חלק לתמיד
    את ממליצה לי להפסיק את הטיפולי לייזר שאני עושה במכון ולעשות עם השעוות קריסטל כדי שהפצעים האלה יעלמו??
    אני ממש מתוסכלת ומפחיד אותי שהפצעים האלה יישארו ולא יעברו לי זה נראה ממש גמו אזור שמגלחים שנראה מקומט כזה ולא חלק
    מקווה שתעני לי בהקדם האפשרי
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

• עזרה

אורית בן יהודה
    04/06/2009

היי:)
    התופעה שאת מתארת היא כנראה פוליקוליטוס (דלקת זקיק השיערה) והטיפול בה הוא מריחת חומר בשם "פוליסן"- להשיג אצל קוסמטיקאיות.
    אפשרות נוספת היא קרטוזיס פילריס , במצב זה יש התקרנות על העור בעיקר בזקיקי השיער,
    יש צורך לראותך כדי לקבוע.
    אין טעם לעבור לשעווה, שעווה גורמת יותר בעיות כמו פוליקוליטוס, במיוחד שהסרת השיער עובדת בשבילך.
    את תמיד יכולה להתייעץ גם עם רופא עור.

הרגעי ויום טוב,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו