צלקות אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות אקנה
    ירון
    05/06/2009

יש לי צלקות מאקנה שחלקן בנות יותר משנה. מדבור בכתמים אדומים. אין שקיעות ואין בליטות. הפנים חלקות למגע ואני כמעט שלא מרגיש חספוסים.

האם יש משהו לעשות כדי להעלם או לפחות לטשט אותם?אני לא מתכוון לעשות פילינג או כל פעולה אישפוזית אחרת. יש לי מזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות אקנה

הוספת תגובה

• צלקות אקנה

אורית בן יהודה
    06/06/2009

היי ירון:)ברוך הבא לפורום.
    אתה סובל מפוסט אקנה, מומלץ להשתמש בחומרים קרטוליטים שיזרזו את החלמת העור.
    במקרה שלך הסימנים אדומים ואין פיגמנטציה חומה לכן אני ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית העובדת עם מוצרי ביופור המוצר המתאים לך לדעתי הוא :
    Bright לטיפול במצבי פוסט-אקנה: למראה קורן ומטופח, לקילוף בריא של תאי העור המתים ולחידוש העור., מומלץ לשלב דרמפיל - מי פנים /פילינג של אותה חברה לשימוש פעם ביום .
    הקפדה על שימוש נכון בתכשירים -כמובן לאחר איבחון העור והתתאמה, יחד עם הקפדה יתרה של מריחת קרם הגנה משמש המתאים לעורך בקייץ כל שעתיים !כאשר אתה בחוץ באור יום, יביאו לשיפור / הבהרת הסימנים ויחד עם זאת עורך יקבל ברק נהדר.

בהצלחה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית-אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו