מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקות אקנהירון05/06/2009
יש לי צלקות מאקנה שחלקן בנות יותר משנה. מדבור בכתמים אדומים. אין שקיעות ואין בליטות. הפנים חלקות למגע ואני כמעט שלא מרגיש חספוסים.
האם יש משהו לעשות כדי להעלם או לפחות לטשט אותם?אני לא מתכוון לעשות פילינג או כל פעולה אישפוזית אחרת. יש לי מזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה
אורית בן יהודה06/06/2009היי ירון:)ברוך הבא לפורום.
אתה סובל מפוסט אקנה, מומלץ להשתמש בחומרים קרטוליטים שיזרזו את החלמת העור.
במקרה שלך הסימנים אדומים ואין פיגמנטציה חומה לכן אני ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית העובדת עם מוצרי ביופור המוצר המתאים לך לדעתי הוא :
Bright לטיפול במצבי פוסט-אקנה: למראה קורן ומטופח, לקילוף בריא של תאי העור המתים ולחידוש העור., מומלץ לשלב דרמפיל - מי פנים /פילינג של אותה חברה לשימוש פעם ביום .
הקפדה על שימוש נכון בתכשירים -כמובן לאחר איבחון העור והתתאמה, יחד עם הקפדה יתרה של מריחת קרם הגנה משמש המתאים לעורך בקייץ כל שעתיים !כאשר אתה בחוץ באור יום, יביאו לשיפור / הבהרת הסימנים ויחד עם זאת עורך יקבל ברק נהדר.
בהצלחה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית-אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)