אלוורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלוורה
    שלי
    05/06/2009

שלום לך,

יש לי עור פנים שמן וגם נימים.
    רציתי לברר האם כדאי לי למרוח מידי פעם ג'ל אלוורה 97% טהור?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלוורה

הוספת תגובה

• אלוורה, עור שמן/נימי דם

אורית בן יהודה
    06/06/2009

היי שלי:)ברוכה הבאה לפורום.
    אין שום מניעה למרוח אלוורה שהוא צמח בעל תכונות רבות , בעיקר הרגעה, אך יש טיפולים טובים יותר לעור שמן שגם לא יחמירו את נימי הדם הבולטים.
    למשל שימוש בחומצה לקטית 10% בשעות הלילה-עושה עבודה קרטוליטית(המסה) אנטי דל'קטית ועוד.
    והכי חשוב במקרה שלך לא מחמירה קומפרוז(נימידם)- חובה קרם הגנה ביום מספר פעמים!
    חכם מצידך יהיה לגשת לקוסמטיקאית טובה ובעלת ידע שתאבחן את עורך ותתאים לך טיפול נכון.

בברכה,
    אורית בו יהודה , קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה לקטית

אור
    06/06/2009

מה הכוונה לחומצה לקטית? האם הקוסמטיקאית מוכרת לי את החומצה ואני מורחת? או שיש קרם ובו החומצה למריחה?ואם כן איזה את ממליצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה לקטית

אורית בן יהודה
    06/06/2009

היי:)
    אני מתכונת קרם מוכן המכיל 10% חומצה לקטית,ניתן להסיג ממספר חברות המומלץ ביותר הוא של מריים קייסר, הקרם שלה בעל PH (רמת חומציות) אידיאלי , פעיל ונותן תוצאות יפות -כמובן לאחר איבחון העור.

בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו